Obavijesti

Sport

Komentari 26

Zaboravljeni Bender se vratio iz mrtvih, Babo opet raspucan

Zaboravljeni Bender se vratio iz mrtvih, Babo opet raspucan
2

Dragan Bender je napokon dobio priliku u prvoj petorci, a u porazu od Minnesote je ostvario double-double učinak! Dario Šarić je zabio devet koševa. Bogdanović je u uvjerljivoj pobjedi Indiane dao 16...

VIDEO

Dragan Bender prvi je put ove sezone krenuo u petorci i ostvario je double-double učinak!

Njegovi Phoenix Sunsi poraženi su pred svojim navijačima od Minnesote 116-114., a on je imao 12 koševa i 10 skokova.

Bender je na parketu proveo 29 minuta, imao je šut iz igre 4/10, ali i promašio svih pet trica koje je gađao, dvaput je asistirao i imao jednu blokadu. Njegovi Phoenix Sunsi poraženi su pred svojim navijačima od Minnesote 116-114.

Bender je ove sezone odigrao samo 14 utakmica, a po prosjeku je na parketu provodio nepunih osam minuta. Sada je zahvaljujući ozljedi dvojice centara Phoenixa dobio priliku.

- Bio je fenomenalan, baš mi je drago zbog njega - rekao je nakon utakmice o Benderu suigrač T.J. Warren, a trener Igor Kokoškov je dodao:

- Napravio je fenomenalan posao samom svojom pojavom, mislim da su suigrači ponosni.

Pobjedu gostima iz Minnesote je košem uz zvuk sirene, samo 0,6 sekundi prije kraja igre, donio Derrick Rose. Dario Šarić je na parketu bio 20 minuta, imao je devet koševa uz pet skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Bogdanović nastavio po svom, ponovno je bio raspoložen

U pobjedi Indiane Pacersa 120-95 nad Charlotte Hornetsima Bojan Bogdanović igrao je 27 minuta, zabio 16 poena uz šut iz igre 7/14. Imao je sedam skokova te dvije asistencije. Po učinku je bio treći igrač Indiane, više od njega su od suigrača zabili samo Oladipo i Collison.

Los Angeles Clippersi su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza pobjedom nad San Antonijom 103-95, a predvodio ih je Harris sa 27 koševa, devet asistencija i devet skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka