Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadar u Jeruzalemu uspio izdržati tek deset minuta

None Foto: Željko Mršić

Košarkaši Zadra izgubili su 93-74 od Hapoela u 3. kolu Eurocupa. Samo su u prvoj četvrtini Zadrani uspijevali parirati samo solidnom protivniku...

Ni ranije nije bilo puno bolje, ali otkako je Zmago Sagadin na klupi, Zadar na gostovanjima ne može dobiti gotovo nikoga. No u prošlom kolu su dobili Šiauliai u Litvi i na put u 'sveti grad' otišli s nekakvom nadom. Ali kratko je trajala, samo u prvih deset minuta Zadrani su uspjeli pružiti otpor Hapoelu iz Jeruzalema, sve nakon toga bilo je - uništavanje.
Tree Simmons, Dijon Thompson i Pooh Jeter su tamo glavni igrači, ljudi od kojih sve kreće. Nikad čuli? Niste jedini... Ali i takva momčad se poigra sa Zadrom, ode na preko dvadeset razlike, a tu negdje i završi utakmicu. Konačnih 93-74 prilično je dobar pokazatelj odnosa snaga. Prvu četvrtinu Zadar je završio s minusom od četiri koša, no već na poluvremenu Hapoel je imao nedostižnih 52-32. Sve nakon toga bilo je čisto odrađivanje posla, svi su jedva čekali da ova utakmica završi.
U lošoj zadarskoj večeri dobar je bio Vladimer Boisa, sa 17 koševa i osam skokova. Hrvoje Perić je ubacio 13, a svi ostali nisu mogli do dvoznamenkastog učinka. Pogodio je Zadar devet trica, imao 50% šuta za dva, solidno skakao, a opet uvjerljivo izgubio. Thompson je ubacio 20, Jeter 18, Lyons 12... Nakon tri kola Zadar ima jednu pobjedu i dva poraza.

Komentari (1)
  • http://naturalpenisenlarging.blogspot.com/

    9. 12. 2009,   00:14