Obavijesti

Sport

Komentari 26

'Zadnji put u Osijeku igrao sam protiv Dinama - i dobio crveni!'

'Zadnji put u Osijeku igrao sam protiv Dinama - i dobio crveni!'
1

U 13. kolu HNL-a Dinamo će s Nenadom Bjelicom na klupi gostovati u Osijeku, trenerovom rodnom gradu. Bjelica se prisjetio svoje zadnje utakmice na Gradskom vrtu, kad je igrao baš protiv Dinama

VIDEO

Nogometaši Dinama danas odlaze put Osijeka gdje ih u nedjelju u Gradskom vrtu očekuje derbi 13. kola nacionalnog prvenstva. Zagrepčani su u dobroj formi, modri uspješno plove na tri fronta, a u svoj rodni grad vraća se i Nenad Bjelica. Za trenera Dinama ovaj će dvoboj imati posebnu važnost...

- Uh, mislim da sam na Gradskom vrtu posljednji put bio 2000. godine, tada sam odigrao zadnju utakmicu za Osijek. Bilo je to baš protiv Dinama, završilo je 1:1, a mene tada isključio mladi sudac Bebek, haha - rekao je Nenad Bjelica, pa nastavio:

- Ma, naravno da mi se lijepo vratiti u Osijek, na stadion na kojem sam napravio prve nogometne korake i mjestu na kojem sam odrastao, tako da se jako radujem toj utakmici. I mi i Osijek se nalazimo u dobroj formi, vjerujem da je to garancija još jedne dobre, ali i kvalitetne utakmice.

Dinamo ulazi u vrijeme brojnih derbija; poslije Osijeka na domaćoj vas sceni očekuju Lokomotiva, Rijeka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je tako, Dinamo stalno igra nekakav derbi. Evo, sada gostujemo kod Osijeka, pa prije reprezentativne stanke igramo s Lokomotivom, a onda poslije te stanke gostujemo kod Rijeke. Drago mi je što su naše utakmice gotovo uvijek derbiji, znači da radimo dobar posao, ali za Osijek se pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Poštujemo suparnika,Osijek ima dobru momčad i odličnog trenera, a imat će i pomoć publike s tribina. Vjerujem da će to biti fer i korektna utakmica, pa neka pobijedi bolji, a ja se nadam da će to biti Dinamo.

Pred vama je novi europski tjedan, u četvrtak u Maksimir stiže Spartak Trnava...

- Ma to me nimalo ne ometa u pripremi utakmice s Osijekom, uopće ne razmišljam o Europi, samo mi je prva sljedeća utakmica u glavi. Dat ćemo svoj maksimum, želimo pobjedu u Gradskom vrtu, a onda od ponedjeljka razmišljati što i kako dalje.

Zdravstveno stanje prije Osijeka?

- Još uvijek nisu spremni Dilaver, Leovac i Majer, dok na sve ostale mogu računati za ovu utakmicu. Odabrat ćemo 18 najspremnijih za ovaj dvoboj - završio je Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu