Obavijesti

Sport

Komentari 29

Srbi se nadaju kiksu Ronalda ili će Euro tražiti preko play-offa

Srbi se nadaju kiksu Ronalda ili će Euro tražiti preko play-offa
1

Na rasporedu su posljednja dva kola kvalifikacija za nadolazeći Euro koji će se igrati u 12 država. Pretposljednje kolo počinje ogledima iz grupa A, B i H, a siguran putnik iz tih grupa je samo Ukrajina

VIDEO

Portugal, Srbija, Turska, Kosovo i Francuska kreću u lov na mjesta koje direktno vode na Europsko prvenstvo 2020. godine. Kreće rasplet kvalifikacija za nadolazeći Euro i to utakmicama u skupinama A, B i H.

Grupa A: Češka i Kosovo u borbi za 2. mjesto, Engleska korak do plasmana

Dva kola prije kraja stvari u skupini A još su poprilično zamršene. Dok su Crna Gora i Kosovo prikovani za dno, trojac Engleska, Češka, Kosovo u borbi su za željena mjesta. 'Gordi albion' ima četiri boda prednosti, a Češka i Kosovo igraju međusobno.

Ako Engleska pobijedi Crnu Goru, a Kosovo izgubi od Češke - Southgateovi puleni sigurno su na Euru. Česi će se kvalificirati pobijede li Kosovo, dok će Kosovari pobjedom protiv Češke doći na dva boda prednosti na drugom mjestu te će za prolaz u posljednjem kolu trebati bar bod protiv Engleske da bi sigurno prošli dalje. Ili kiks Češke kod Bugara.

13. studenog 20.45 Češka - Kosovo, Engleska - Crna Gora
17. studenog 18.00 Bugarska - Češka, Kosovo - Engleska

Grupa B: Ukrajina prošla, Ronaldo i Portugal protiv Srbije za preostalo mjesto

Izabranici Andrija Ševčenka bez pritiska mogu čekati zadnje kolo jer u predzadnjem nemaju protivnika. Ionako su već osigurali svoje mjesto na velikoj europskoj sceni. Također, nema nade za Luksemburg i Litvu koji su prikovani za dno skupine B. Portugal ima bod prednosti (11) ispred Srbije (10) koji bi na kraju mogao biti ključan.

Portugal se već može kvalificirati na Euro u ovom kolu ako pobijedi  Litvu, a Srbija kiksa kod kuće protiv Luksemburga. Teško je očekivati da će se tako nešto dogoditi. Portugal je u velikoj prednosti jer mu u posljednjem kolu na noge dolazi upravo Luksemburg, dok Srbi dočekuju vodeću Ukrajinu. Tako da, Portugal ima sve u svojim nogama i s dvije pobjede u zadnja dva kola prolazi dalje.

13. studenog 20.45 Portugal - Litva, Srbija - Luksemburg
17. studenog 15.00 Luksemburg - Portugal, Srbija - Ukrajina

Grupa H: Turska i Francuska u velikoj prednosti, Islandu treba čudo

Stanje u trećoj skupini koja otvara pretposljednje kvalifikacijsko kolo poprilično je jasno. Francuska i Turska ići će na Euro ukoliko se ne dogodi pravo malo čudo pa prospu sve bodove u zadnja dva kola.

Turskoj i Francuskoj u posljednja dva susreta trebaju samo bod u zadnja dva kola jer Turska i Island igraju međusobno. Odnosno, Island može proći pobijedi li Tursku i Moldaviju u zadnjem kolu, a Turci bi trebali kiksati u zadnjem kolu kod Andore. Sve je moguće, ali izgleda da će iz ove skupine na Euro ipak Turska i Francuska.

13. studenog 18.00 Turska - Island
                       20.45 Albanija - Andora, Francuska - Moldavija
17. studenog 20.45 Albanija - Francuska, Andora - Turska, Moldavija - Island

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi