Obavijesti

Sport

Komentari 1

Izbornik Babić: Zabili smo 35 golova, ovo je igra kakvu želim

Izbornik Babić: Zabili smo 35 golova, ovo je igra kakvu želim
1

Stipe Mandalinić dobio je nezgodan udarac oko kuka i upitan je njegov nastup u utakmici protiv Crne Gore u ponedjeljak, otkrio je izbornik Hrvatske Željko Babić nakon pobjede nad Tunisom

VIDEO

Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali za ovu utakmicu, rekao je Željko Babić nakon pobjede Hrvatske nad Tunisom 35-30 u prvoj utakmici na HEP Croatia kupu.

Unatoč dobroj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije nije mogao biti u potpunosti zadovoljan.

- Jedini smo problem imali što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Stipe Mandalinića, bez vanjskog igrača u rotaciji. Tako da je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme morao igrati Mamić što je bilo veliko opterećenje za njega - poručio je Babić i zaključio:

- Imamo problema još sa zatvaranjem pivota. Vjerujem da ćemo mi svakim danom biti sve bolji i još precizniji u izvedbi.

Manuel Štrlek bio je najbolji strijelac "kauboja" sa sedam golova, mahom iz prvog poluvremena.

- Mislim da ima još puno prostora za napredak, ali zadovoljan sam. Igrali smo dobru utakmicu, pobjedu nismo doveli u pitanje od početka utakmice. Do prvenstva ima još tjedan dana i siguran sam da ćemo do tad izgledati još bolje - kazao je Štrlek.

- Siguran sam da će neke stvari izgledati još bolje, ali nije danas to bilo loše. Dapače, igrali smo brzo kao što smo i najavljivali, puno golova smo zabili. Naravno, kad igraš takav brzi rukomet da ima i malo više grešaka i više primljenih golova ali za takav rukomet smo se odlučili i ja sam siguran da će to dobro izgledati na SP-u - pojasnio je.

Drugu, ujedno i posljednju pripremnu utakmicu pred put u Francusku Hrvatska ima u ponedjeljak protiv Crne Gore (18 sati).

- Očekujem puno bolje zatvaranje pivota i da nastavimo u tim trenucima igrati s više koncentracije. Mandalinić? Dobio je nezgodan udarac oko kuka i vidjet ćemo sutra kakva će biti situacija, hoće li moći nastupiti ili ne - rekao je izbornik.

- Trebamo smanjiti greške i nastaviti svojim putem koji smo počeli jer takvoj igri želimo težiti. Ja sam siguran da nam fali neke rutine u tim kretnjama, ali s utakmicama i treninzima će to biti to - poručio je Štrlek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe