Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zagreb izgubio protiv Vardara, a Komiti rasplakali Vujovića...

Zagreb izgubio protiv Vardara, a Komiti rasplakali Vujovića...
2

Rukometaši Zagreba izgubili su na gostovanju kod Vardara 32-29, no priča večeri bio je doček domaćih navijača Komita priređen treneru Zagreba Veselinu Vujoviću

VIDEO

Vujo, majstore! Trener Vujo, naš trener Vujo! , orilo se skopskom dvoranom Kale 20-ak minuta prije početka utakmice Vardara i Zagreba. Vujo je trener Zagreba Veselin Vujović, a spomenuto skandiranje dolazilo je iz grla gotovo 3000 raspjevanih Komita . Zagrebov trener odgovorio im je suzom u oku, dubokim naklonom i Vardarovim šalom oko vrata .

- Ovo je bila specijalna utakmica za mene . Trudio sam se držati emocije pod kontrolom, no niti jedan sportaš ne bi mogao ostati čvrst pokraj onakvog skandiranja Komita - rekao je Vujović nakon utakmice, a video makedonskog portala Sportmedia jasno pokazuje što o svom bivšem treneru misle navijači Vardara.

VIDEO

Njegov Zagreb je izgubio 32-29 , no mladi igrači hrvatskog prvaka vrlo su dobro parirali favoriziranom Vardaru koji je odmarao Šterbika i Dibirova . A navijači kao da se nisu mogli odlučiti kome će pjevati, svom Vardaru na oproštaju od dvorane Kale ili Vuji, njihovoj legendi koja će zauvijek ostati u srcima Komita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne vjerujem da je ijedan trener u svijetu doživio ovo što sam ja doživio u Skoplju večeras. Proveo sam ovdje pet čarobnih godina i ovaj ponovni dolazak bio je jednako nestvaran kao i svaki dan koji sam bio među vama - dodao je Vujović te se zahvalio navijačima i klubu na predivnim godinama u Skoplju.

A kao da skandiranje prije i tijekom utakmice nije bilo dovoljno, Komiti su i sredinom drugog poluvremena pokazali koliko im Vujović znači. U jednom trenutku mađarski suci pokazali su Vujoviću dvije minute zbog prigovora, Zagreb je ostao sa samo četiri igrača, a Komiti su na to odgovorili - uvredama na račun sudačkog dvojca . Doista nesvakidašnja scena na sportskim terenima.

'Vujo, ti si naša ikona, u tebe se kunemo ', orilo se u tim trenucima dvoranom.

Poraz, ali i dobra igra Zagreba

Zagreb, na žalost, nije ponovio utakmicu protiv Kiela, no vidjelo se da su igrači umorni od borbe s Duvnjakom i društvom stigli na sudar s jednom od najboljih momčadi u regionalnoj ligi. Makedonci su od početka bili u vodstvu koje nisu ispuštali do samog kraja. Zagreb je nekoliko puta opasno zaprijetio , pred sam kraj pojavila se i nada u preokret, no iskusna momčad Vardara na čelu s Lackovićem, Markovićem, Dušebajevim i Gorbokom mirno je privela utakmicu kraju. Kod hrvatskog prvaka najbolji Josip Valčić sa sedam te Stepančić sa šest i Obranović s pet golova. Nakon pet utakmica u SEHA ligi Zagreb ima tri pobjede i dva poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića