Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zagreb je dobio novi Dinamo: Mavrović oduševljen idejom...

Zagreb je dobio novi Dinamo: Mavrović oduševljen idejom...
12

Zagreb je dobio još jedan Dinamo, boksački klub Dinamo po modelu futsal kluba Dinamo kojeg uspješno vode navijači. Na predstavljanju novog kluba bio je i legendarni Željko Mavrović

VIDEO

Ovo je sjajna priča. I ja sam bio Bad Blue Boys, odrastao sam s Dinamom, rekao je legendarni Željko Mavrović koji je bio na predstavljanju boksačkog kluba Dinamo. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI DINAMO U GRADU

Pokretanje videa...

06:29

"Boks stvara respekt koji nije ulica"

Zagreb je dobio još jedan Dinamo, boksački klub Dinamo po modelu futsal kluba Dinamo kojeg uspješno vode Bad Blue Boysi koji su ga doveli do prve lige.

- Svi želimo pripadati nekome, a ovo su vrijednosti koje privlače ljude. Simetrija odgajanja, ispravnog razmišljanja i sporta. Boks stvara respekt koji nije ulica. Uči razmišljati. Ovdje se potuku, ali ne povlače noževe i pištolje. Nadam se da će se smiriti strasti na relaciji kluba i navijača te između frakcija - rekao je Mavrović.

VIDEO: Mavrović na predstavljanju BK Dinama

 

Posted by Boksački klub Dinamo Zagreb on 15. studenoga 2016

Iz kluba se za početak nadaju većoj dvorani.

- Cilj nam je razvoj mladih ljudi. Trener je uz roditelje glavni pa smo ih pažljivo birali. Nadamo se većoj dvorani, ali za to treba raditi. San nam je stvoriti olimpijskog boksača - objavili su iz boksačkog kluba Dinamo.

"Duh našeg kluba je duh gradskih ulica"

"Nakon što smo u samo dvije godine, krenuvši od nule, od Futsal Dinama stvorili konkurenta za naslov prvaka Hrvatske, svoju ljubav prema sportu i Zagrebu želimo pretočiti u još jedan ambiciozni projekt, Boksački klub Dinamo!

BK Dinamo osmišljen je kao sportsko okupljalište ljubitelja boksa i borilačkih sportova i prvenstveni nam je cilj djeci i mladima ovoga grada pružiti mogućnost bavljenja sportom, od natjecateljske do rekreativne razine. Otvoreni svim dobnim skupinama s posebnim naglaskom na klince od kojih, jednog dana, želimo stvoriti prave prvake.

U nastojanjima da vratimo transparentnost i vjeru u istinske sportske vrijednosti koje su nekada bile temelj zagrebačke kulture življenja, ovo je tek početaak. Duh našeg kluba je duh gradskih ulica, Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa!".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu