Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagreb jedini od svih parova osmine finala Lige prvaka zadržao neizvjesnost za uzvrat

Zagreb jedini od svih parova osmine finala Lige prvaka zadržao neizvjesnost za uzvrat
4

Stepančić je zabio četiri gola, Šoštarić tri za Pick Szeged, kao i Mihić i Lučin za Wislu, ali su njihove momčadi kod kuće uvjerljivo izgubile

VIDEO

Rukometaši Paris Saint-Germaina i Telekom Veszprema korak su do plasmana u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u prvim susretima play-offa, odnosno svojevrsne krnje osmine finala, ostvarili gostujuće pobjede. PSG je u Poljskoj porazio Wislu Plock 30-26, dok je Telekom Veszprem u mađarskom okršaju pobijedio Pick Szeged 37-30.

Pokretanje videa...

Sporne situacije Zagreb-Nexe VIDEO

Nakon prvog poluvremena u kojem je bilo devet izjednačenja, a niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti, PSG je u nastavku pobjegao na +5 (21-16) i do kraja održavao prednost za konačnih 30-26.

U redovima francuskog sastava najefikasniji su bili Elohim Prandi i Poljak Kamil Syprzak sa po osam golova, dok su Wislu predvodili Slovenac Miha Zarabec i Poljak Przemyslaw Krajewski sa po četiri gola, dok su hrvatski rukometaši Lovro Mihić i Tin Lučin zabili po tri gola. Leon Šušnja se nije upisao među strijelce, a Mirko Alilović je imao jednu obranu.

Stockholm: Španjolska pobijedila Hrvatsku i osvojila Europsko rukometno prvenstvo

U drugom susretu večeri Veszprem je u mađarskom okršaju na gostovanju pobijedio Pick Szeged sa 37-30 ostvarivši veliku prednost uoči uzvrata pred svojim navijačima.

Veszprem su do slavlja predvodili Francuz Hugo Descat i Bjelorus Mikita Vailupau sa po sedam golova, dok je Španjolac Rodrigo Corrales Rodal imao 15 obrana. Kod domaćina najefikasniji su bili Austrijanac Sebastian Frimmel sa šest, Španjolac Imanol Garciandia s pet te hrvatski rukometaš Luka Stepančić sa četiri gola. Mario Šoštarić je dodao tri, a Marin Jelinić jedan gol.

Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija

U srijedu su Zagreb i Montpellier odigrali 27-27, dok je Kielce na gostovanju porazilo danski GOG sa 33-25. Tako je Zagreb jedini zadržao neizvjesnost uoči uzvrata, koji su 3. i 4. travnja. Svi ostali favoriti, osim Montpelliera, već su u prvim utakmicama riješili sve dvojbe.

THW Kiel, Magdeburg, Barcelona i Aalborg izborili su izravan plasman u četvrtfinale.

Osijek: Hrvatska protiv Nizozemske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko rukometno prvenstvo

Liga prvaka, razigravanje za četvrtfinale, prve utakmice

  • Wisla Plock - Paris Saint-Germain 26-30 (12-13)
  • Pick Szeged - Telekom Veszprem 30-37 (17-20)
  • Zagreb - Montpellier 27-27 (11-13)
  • GOG - Industria Kielce 25-33 (10-18)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige