Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zagreb protiv moćnog PSG-a: Nećemo izgubiti u borbenosti!

Zagreb protiv moćnog PSG-a: Nećemo izgubiti u borbenosti!
1

U čemu nas ne smiju pobijediti? U borbenosti! Kada bi nas pobijedili u borbenosti, to bi onda bio poraz. Mi ćemo se pokušati boriti koliko god možemo uz veliku podršku s tribina...

VIDEO

Nakon fantastične pobjede kod Flensburga u drugom kolu rukometne Lige prvaka, PPD Zagreb danas u 20:00 dočekuju zvjezdani PSG čija imena u sastavu tjeraju led u kosti. Mikkel Hansen, Nikola Karabatić, Uwe Gensheimer. Da, oni svi igraju zajedno i danas će se suprotstaviti Zagrebu u Areni Zagreb. No s druge strane stajati će im mlada i poletna momčad s velikim mudima koja može itekako naštetiti velikim klubovima. Ako ne vjerujete, pitajte Flensburg.

Lino Červar najavio je današnju utakmicu i pozvao navijače da dođu u što većem broju podržati Zagrebove klince. 

- Drago mi je da ste prepoznali klub i promjenu koju pokušavamo unaprijediti i promovirati. Trebamo vašu pomoć. Pozovimo ljude da vide naše dečke. Ja sam s njima par mjeseci i mogu reći da se radi o mladim, skromnim ljudima, a skromnost je ono što nam nedostaje u društvu. Tihi su, ne pitaju kada će plaća, već hoće raditi. Imaju razvojni mentalni sklop, žele napredovati. Znaju da se samo radom, skromnošću i posvećenošću može doći do rezultata i, vjerujte mi, radi se o dobroj djeci. To su dečki kakvih bi ja volio da ih ima što više u društvu i da ih promoviramo. Ja vjerujem da ih ima, ali slabo su promovirani - pohvalio je Lino svoje momke, a i poznat je kao jako dobar motivator.

Červar je svjestan da je Zagreb u podređenom položaju s obzirom na velikom broj zvijezda koje igraju u PSG-u i na njihov ogromni budžet.

- To je zapravo neravnopravan dvoboj jer igramo s momčadi vrijednom 25 milijuna eura. Ne smijemo si nabijati neki rezultatski imperativ jer ćemo izgorjeti, nego se igrati. U okruženju ovih dečki ja iskreno proživljavam drugu mladost. Bit će još i pobjeda i poraza, a nastavimo li ovako raditi, mislim da ćemo za šest mjeseci moći ravnopravno sa svakim ući u dvoboj. a sam igračima rekao – ako damo sve od sebe, za mene ste već pobjednici. U čemu nas ne smiju pobijediti? U borbenosti! Kada bi nas pobijedili u borbenosti, to bi onda bio poraz. Mi ćemo se pokušati boriti koliko možemo, a ako ovako nastave, vjerujte da će imati koristi i rukometni klub Zagreb, reprezentacija, a i sport. Ovo je poruka. Unaprijed vam se zahvaljujem što ste pokazali veliko zanimanje - rekao je Lino.

Ulaznice se zasad jako dobro prodavaju, a dečkima će trebati sva potrebna pomoć u pokušaju rušenja snažnog rivala. Pokazao je Zagreb ove sezone, ali i prethodnih sezone da je itekako sposoban rušiti divove. A sa ovim spojem iskustva i mladosti je  sve moguće.

Ekipa PSG-a puno je skuplja od Zagreba i nerealno je uspoređivati kvalitetu. Tu su svjetske zvijezde poput Remilija, Sagosena, braće Karabatić, Mikkela Hansena pa i našeg Luke Stepančića. Sve te zvijezde pariški kub je skupio u svoje redove kako bi napokon osvojili Ligu prvaka, no do nje zasad nisu došli. Nasuprot njih stoje mladi igrače koje Europa tek upoznaje. David Mandić, Ivan Sršen, Luka Mrakovčić i ostali pokušat će srušiti pariški svemirski brod uz pomoć "iskusnjara" Zlatka Horvata i Damira Bičanića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica