Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagreb sjajno počeo pa izgubio od jakog Vardara u Makedoniji

Zagreb sjajno počeo pa izgubio od jakog Vardara u Makedoniji
1

U derbiju 15. kola regionalne SEHA lige rukometaši PPD Zagreba su izgubili u Skoplju od Vardara 28-26 (13-12). Vardar je do pobjede predvodio Christian Dissinger sa sedam golova

VIDEO

PPD Zagreb je u Makedoniji izgubio od favoriziranog Vardara 28-26. 

Hrvatski prvak je u nedjelju igrao tešku utakmicu s Flensburgom u Ligi prvaka koju je izgubio 21-22, no usprkos porazu Zagreb se plasirao u osminu finala. Tri dana kasnije Zagreb je gostovao kod jedne od najboljih europskih ekipa i aktualnog pobjednika SEHA lige. U neizvjesnom susretu pobjeda je pripala Vardaru koji je preuzeo vodstvo na ljestvici ispred hrvatskih klubova PPD Zagreba i Nexea.

PPD Zagreb je odlično ušao u susret i nakon 11 minuta igre imao je četiri gola prednosti (5-1). Vardar se ubrzo vratio i u 17. minuti domaćin je izjednačio (7-7), a u 22. minuti stigao i do prvog vodstva (10-9). Pogodak prednosti Vardar je imao i na poluvremenu.

Zagreb je dobro ušao i u nastavak i u 40. minuti je stigao do prednosti 18-17, a pet minuta kasnije i do +2 (20-18). Uslijedio je pad Zagreba i domaćin je serijom 7-3 okrenuo rezultat u svoju korist (25-23). Dvije minute prije kraja PPD je izjednači na 26-26, no Vardar je potom zabio dva gola i na koncu upisao pobjedu 28-26.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvom ovosezonskom dvoboju, igranom u drugoj polovici listopada, rukometaši PPD Zagreba slavili su u svojim Sutinskim vrelima protiv aktualnih prvaka sa 26-23 . 

Vardar je do pobjede predvodio Christian Dissinger sa sedam golova, dok su Igor Karačić, Dainis Kristopans i Dimitrij Kiselev zabili po četiri gola, a Ivan Čupić tri gola. Kod Zagreba najefikasniji su bili Ivan Sršen s osam, Josip Božić Pavletić sa šest, te Senjamin Burić s pet golova.

Na ljestvici vodi Vardar sa 39 bodova, dok Nexe i PPD Zagreb imaju po 36 bodova. Meškov i Tatran Prešov imaju po 30 bodova, a zatim slijede Steaua (18), Vojvodina (16), Metalurg (10), Željezničar (10) i Izviđač (4).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener