Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrebački zet 'napada' Hrvate u 'neprijateljskoj' Quijote Areni

None Foto: sulekha.com

Španjolac Jorge Maqueda prijatelj je Denisa Buntića, a djevojka mu je iz Zagreba. Vjerojatno će biti u sastavu Španjolske za utakmice protiv Hrvatske u obje utakmice

Prije dva tjedna u Ciudad Realu gostovao je Zagreb i dobio 'po nosu' deset razlike. Danas će Balić, Šego, Štrlek i društvo opet biti u istoj dvorani, ovoga puta u hrvatskom dresu.

- Nikad nisam dobio u toj dvorani. Znao sam biti blizu, ali više puta daleko - kaže Ivano Balić, tip koji ni pred kim neće napraviti uzmak.

- Idemo pobijediti! Ne znam zašto ne bismo išli na pobjedu... - ambiciozan je Balić, iako svjestan da ti Španjolci imaju strašnog Šterbika, Juanina, Romera, dva Entrerriosa, Aguinagaldea...

- Igraju slično kao Ciudad, ali nemaju Dinarta. I to je naša šansa - prisjetio se Ivano 'starog prijatelja'.

Nemaju Dinarta, ali imaju Jorgea Maquedu, 23-godišnjeg desnog vanjskog koji ima 197 centimetara, 105 kilograma i - djevojku iz Zagreba.

- Maqueda mi je dobar prijatelj, a uskoro će postati i hrvatski zet - otkrio je Denis Buntić.

- Koliko im je veza ozbiljna? A ne znam, nemam baš detaljne informacije o tome - sa smiješkom je kazao jedini naš reprezentativac koji igra u Španjolskoj.

Na parketu mu ne ide tako dobro kao u ljubavi.

- Žalio mi se da trener nema baš povjerenja u njega, ali možda se i to promijeni. Odličan je igrač - pohvalio je prijatelja Buntić.

Komentari (1)
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000276923299#!/pages/Rukomet/145353528854536 SVE O RUKOMETUU!!!

    10. 3. 2011,   12:58