Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zagrebaši sve dalje od 1/8 Lige prvaka: U sedam kola, 1 bod...

Zagrebaši sve dalje od 1/8 Lige prvaka: U sedam kola, 1 bod...
1

RK Zagreb je izgubio od Celja 24-22. Bila je to čvrsta utakmica s malo golova u kojoj je domaćin vodio praktički cijeli susret. Hrvatski prvak je tijekom susreta samo u dva navrata bio u vodstvu...

VIDEO

Rukometaši Zagreba sve su dalje od plasmana u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretu 7. kola A skupine izgubili na gostovanju od Celja 22-24 upisavši i šesti poraz.

U sudaru s izravnim suparnikom za plasman u osminu finala PPD Zagreb je doživio novi poraz pa je nakon sedam kola ostao na tek jednom bodu osvojenom u prošlom kolu kod Elverum Handballa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58
Bundesligaš u kojem riječ vode Hrvati: 7 nas je i zvijezde smo
Bundesligaš u kojem riječ vode Hrvati: 7 nas je i zvijezde smo

Bila je to čvrsta utakmica s malo golova u kojoj je domaćin vodio praktički cijeli susret. Hrvatski prvak je tijekom susreta samo u dva navrata bio u vodstvu i to tijekom prvog poluvremena (3-2, 7-6).

Slovenski sastav je u prvom poluvremenu najviše vodio s dva gola prednosti, dok je u drugom dijelu došao i do tri gola viška. PPD Zagreb je deset minuta prije kraja uspio izjednačiti na 18-18, no Celjani tada rade seriju 3-0 i šest minuta prije kraja pobjegli su na 21-18. Zagreb se u završnici u tri navrata približio na minus jedan (21-20, 22-21, 23-22), no kada je David Razgoz zabio za 24-22 deset sekundi prije kraja, sve je bilo gotovo.

Zagrebaši prosuli +5 i golom u zadnjoj sekundi uhvatili bod
Zagrebaši prosuli +5 i golom u zadnjoj sekundi uhvatili bod

Domaćine su do pobjede predvodili Josip Šarac sa šest golova, Domen Novak s pet, te Matic Grošelj sa četiri gola, dok su kod Zagreba najefikasniji bili Damir Bičanić sa šest, te Zlatko Horvat i Matej Hrstić sa po četiri gola.

U ostalim susretima ove skupine Barcelona je na gostovanju pobijedila Aalborg sa 34-30, Pick Szeged je porazio Elverum Handball sa 32-25, dok je PSG u srijedu na gostovanju pobijedio Flensburg-Handewitt sa 30-29.

Na ljestvici vode Barcelona i PSG sa po 12 bodova, dok Pick Szeged ima 11 bodova. Posljednja dva mjesta sa po jednim bodom drže PPD Zagreb i Elverum.

U idućem kolu Zagreb će 14. studenog ugostiti Celje PL. (eg)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...