Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zajec: Ako ponovimo igru protiv Sheriffa, prolazimo!

None Foto: 24sata/ilustracija

Favoriti smo, po tradiciji i kvaliteti, ali opet, to nam možda daje samo pet posto više šansi nego njima. U nedjelju ću ih ići gledati, rekao je Zajec

Dinamov trener prokomentirao je ždrijeb 4. pretkola Europske lige u Nyonu. Dinamo je izvukao mađarskog predstavnika Györa.
- Ždrijeb je optimističan. Ja sam uvijek realan i mislim da smo favoriti. Ako ponovimo igru protiv Sheriffa, mislim da bismo trebali proći Mađare - bila je prva reakcija Velimira Zajeca.
- Do Györa se možemo još puno dignuti, sljedeći tjedan je reprezentacija pa ćemo se moći pripremati za Mađare. Sad smo imali težak ritam i dosta smo potrošeni, ali sretan sam jer je momčad sve fizički dobro izdržala - dodao je.
Györ je u Mađarskoj poznat kao klub prepun internacionalaca. Tamo igraju bivši Osijekovi igrači Valentin Babić i Marko Dinjar, Srbin Saša Stevanović, Crnogorac Đorđe Cetković, Oto Szabo...
- Oni su jedna međunarodna momčad i sigurno neće biti lagano. Favoriti smo, po tradiciji i kvaliteti, ali to nam možda daje samo pet posto više šansi nego njima. U nedjelju ću ih ići gledati - rekao je.
A dan prije, u subotu, Dinamo gostuje u Varaždinu u HNL-u.
- To nam je jajko važna utakmica. Vidjet ćemo koliko smo psihički i fizički potrošeni. Moramo krenuti dalje, oporaviti se od šoka i od utakmice protiv Varaždina pripremati se za Mađare - kaže Zeko.
- Varaždinci su dobra momčda, imaju Vugrineca koji je uvijek opasan za Dinamo. Ja sam ga doveo u Dinamo kao juniora, ali poslije je nažalost otišao. Nadam se da sutra neće biti u formi - završio je Dinamov trener.

Komentari (34)
  • hajduk živi vječno

    6. 8. 2010,   14:38
  • ovaj je lud sto posto!!!

    6. 8. 2010,   14:38
  • skaljarin_ kakav tenkre... A ovaj zajec, ti si stari moj lud.

    6. 8. 2010,   14:38