Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zajec je igračima poručio: Vi morate vratiti publiku...

Zajec je igračima poručio: Vi morate vratiti publiku...
10

Vidio sam veliku želju. Rekao sam im da su oni ti koji moraju vratiti publiku u Maksimir, izjavio je trener Dinama Velimir Zajec na početku priprema

VIDEO

Velimir Zajec, novi trener Dinama, počeo je ljetne pripreme i 'dril' nad svojim igračima. Cufre, Mandžukić i Badelj su dobili tri dana odmora više, a Šimić i Bišćan su radili po posebnom programu. Arijan Ademi će se priključiti 16. lipnja, odnosno čim mu istekne ugovor sa Šibenikom (15. lipnja).
- Nakon upoznavanja smo počeli trenirati, dosta smo radili s loptom. Pokušavamo lagano hvatati formu jer je 13. ili 14. srpnja već prva utakmica pretkola u Ligi prvaka - rekao je Zajec i nastavio:
- Svi su fizički ok, nisu se zapustili. Vidio sam veliki entuzijazam i želju. Novu sezonu moramo početi bolje nego što smo završili staru. Rekao sam im da su oni ti koji moraju vratiti publiku u Maksimir.
Prvi dio priprema 'modri' će odraditi u Zagrebu, a onda idu u Austriju. Na obje lokacije će odigrati po tri utakmice, s tim da se za onaj austrijski dio pokušavaju dogovoriti atraktivni suparnici. U kombinacijama su Olympiakos i Aris.
- Svima ću dati šansu. Možda i pojačanjima koja čelnici kluba pokušavaju dovesti. No, nisu vremena za velike investicije. Ima ovdje dobrih igrača koji još nisu došli do vrhunca. Treba ih iskoristiti više i bolje. Zoran Mamić radi i na jednom golmanu (Vidaković) koji ne treba bit vrhunski, već kao osiguranje dvojici koju već imamo. Butina je prvi golman, a Lončarić drugi. Tomo će odigrati najbolju sezonu dosad - tvrdi Zajec.
Što se tiče mogućih odlazaka, u prvom je planu kao i uvijek Mandža. No službene ponude nema. Sa posudbe su se pak vratili Sivonjić i Chago i oni ostaju u kadru.
Pred trenerom je i jedna dvojba, na kojoj poziciji iskoristiti Bišćana.
- Znam da on želi igrati zadnjeg veznog, to je najbolje radio u Liverpoolu,Panathinaikosu i Dinamu. Međutim kad dosegne optimalnu formu najbolji će biti na stoperu. Ako riješimo stoperski par onda ga možemo očekivati i na njegovoj omiljenoj poziciji.
U srpnju U-19 reprezentacija igra Europsko prvenstvo, a tri Dinamova igrača dobit će poziv (Kramarić, Ademi, Vrsaljko) i pitanje je hoće li se Zeko odreći njihovih usluga u tom periodu.
- Moramo poštovati odnos prema reprezentaciji. Moramo ih pustiti, uostalom oni su to zaslužili i nema razloga da im to onemogućim - zaključio je Velimir Zajec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...