Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zalutali metak usmrtio mladog nogometaša Saint-Etiennea...

None Foto: AS Saint-Etienne/Twitter

U nedjelju navečer, u francuskom gradu La Seyne-sur-Mer, zalutali metak ubio je 19-godišnjeg Williama Gomisa, nogometaša druge momčadi Saint-Etiennea

Francuski nogomet je u nedjelju navečer zadesila strašna nesreća. Prema prvim informacijama, zalutali metak usmrtio je 19-godišnjeg nogometaša Saint-Etiennea Williama Gomisa.

Nesreća se dogodila u francuskom gradu La Leyne-sur-Mer, a osim Gomisa, ubijen je 14-godišnji dječak. Policija je na mjestu nesreće pronašla 24 čahure iz kalašnjikova.

Gomis je u Saint-Etienneu, gdje je nastupao za drugu momčad, već pet sezona, a prošle sezone je u trećoj francuskoj ligi odigrao 18 utakmica.

- S neizmjernom tugom možemo obavijestiti javnost da je William Gomis poginuo u nedjelju navečer. Williama su kolege i treneri jako cijenili zbog njegovih ljudskih kvaliteta. U prosincu bi navršio 20 godina, a u našem je klubu bio od svoje 15. godine. 

- Čelnici kluba, treneri, igrači i svi zaposlenici duboko su potreseni iznenadnom Williamovom smrti i izražavamo sućut njegovoj obitelji - objavio je klub na svojim službenim stranicama

 

Komentari (60)
  • zalutali meci i cahure iz AK-47 ... zna se vrlo dobro koja vjerska skupina je kriva za ovo, religija mira, mos si mislit.

    10. 9. 2018,   16:18
  • ne znam postoji li pametan način kako izgubiti život, ali ovo je definitivno najgluplji

    10. 9. 2018,   16:23
  • Tragedija je što je metak usmrtio nogometaša a nije tragedija što je pogino 14-godišnji dječak, spomenut je samo usput.

    10. 9. 2018,   16:46