Obavijesti

Sport

Komentari 202

Zambija ruši Messija: Dokazat ćemo da je naš Chitalu najbolji

Zambija ruši Messija: Dokazat ćemo da je naš Chitalu najbolji
1

Imamo rekord da je Godfrey Chitalu u zambijskoj ligi zabio 107 golova. Poslat ćemo zabilješke u Fifu da pokažemo da je on pravi rekorder, tvrde iz zambijskog saveza

VIDEO

Lionel Messi nije rekorder s 86 golova u jednoj kalendarskoj godini. Tako je pisao madridski dnevnik AS koji je upozorio na zambijskog nogometaša Godfreya Chitalu koji je 1972. godine zabio 107 golova u ligi. 

Ubrzo su se javili iz Zambijskog nogometnog saveza. Njih smeta što rekord Godfreya Chitale nikad nije priznat od Fife. Krenuli su u akciju rušenja Messija.

- Imamo taj rekord. On je zabilježen u našem nogometu, ali nije u međunarodnom. Dok svijet govori o rekordima Messija i Müllera, mi debatiramo o tome zašto golovi Godfreya nisu zabilježeni - rekao je glasnogovornik tamošnjeg nogometnog saveza.

- Sastavili smo skupinu ljudi koja će istraživati arhivu i bilježiti minute i golove koje je zabio Godfrey Chitalu. Nakon toga ćemo zabilješke poslati u Afričku nogometnu organizaciju, a potom u Fifu. Želimo da svijet vidi da je Godfrey Chitalu pravi rekorder - dodao je glasnogovornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića