Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zar je dotle došlo: Fedoru su protivnici počeli puštati borbe?

None Foto: Youtube 2

Tri poraza u nizu i biranje 'lijevih' protivnika doveli su do toga da Fedor gubi fanove. Mogli bi mu još neki okrenuti leđa kada vide snimke s prvenstva Rusije u sambu

Bez sumnje jedan je od najvećih boraca svih vremena, a vjerojatno i najomiljeniji. No, tri poraza u nizu i biranje 'lijevih' protivnika doveli su do toga da Fedor gubi fanove diljem svijeta.

Mogli bi mu još neki okrenuti leđa nakon što pogledaju snimke s ruskog prvenstva u sambu (samoobrana bez oružja), sovjetske borilačke vještine koja je kombinacija raznih vještina. Rus je sedmi put postao prvak, ali polufinale i finale je vrlo sumnjivo, čak i laiku izgleda namješteno. 

U polufinalu se borio s Kirilom Sidelnikovim, borcem iz svoje škole. Sve je bilo gotovo za 10-ak sekundi. Fedor ga je podignuo i napravio 'polugu' na ruci. Sidelinikov je brzo tapkao.

U finalu ga je čekao brat Aleksander. Sličan scenarij. Puno duže je trajao uvod u borbu. Sama borba, ravno sedam sekundi. Aleks se nije ni opirao, zagrlili su se, Fedor ga je bacio i napravio polugu na ruci. 

Fedoru je bolje da se umirovi, ako već ne želi u UFC, ovakvo rasipanje ugleda mu ne treba...

Komentari (14)
  • kako ih je sredio ,bolje nego kečeri

    6. 2. 2012,   12:44
  • ahahahahahaahahaha,nemoj fedor više molim te,pa ovo je smiješno!

    6. 2. 2012,   12:51
  • ove bi i ja pobjedio da mi ih namjeste

    6. 2. 2012,   18:29