Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto je Zeko dobio otkaz: Svađe, Morales, Sheriff...

None Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Velimiru Zajecu izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić zamjerio je neigranje Moralesa, Sheriff, svađu sa Zoranom, zaostatak u HNL-u...

Ispadanje od Sheriffa Dinamov izvršni dopredsjednik svalio je na Zajeca.
- Pa nismo mi ispali zbog nesreće, to kažu ljudi koji samo jako vole Dinamo. Ispali smo jer je nemoguće u roku sedam dana promijeniti sedam igrača i isto toliko pozicija igrača, a posebno ne u utakmici života za klub - rekao je.
Još jedan razlog zbog kojeg je Zeko dobio otkaz je i Pedro Morales.
- Pa on ni minutue nije ušao protiv Sheriffa i Varaždina. A bio je među našim najboljim igračima prošle sezone rekao je Mamić.
Nije Mamić mogao prijeći niti preko svađe Zajeca i njegovog brata Zorana. Od tada Zoran više ne sjedi na klupi Dinama.

RAZLOZI ZBOG KOJIH JE ZAJEC DOBIO OTKAZ
1. SVAĐA SA ZORANOM MAMIĆEM KOJI ZBOG TOGA NE SJEDI NA KLUPI
2. DINAMO NAKON TRI KOLA IMA ČAK PET BODOVA ZAOSTATKA
3. KOPER JE 'PROGUTAO', ALI MAMIĆ MU NIJE OPROSTIO SHERIFF
4. MORALES JE PROŠLE GODINE BRILJIRAO, A ZAJECU UOPĆE NIJE IGRAO

Komentari (5)
  • sve ove razloge možete stavit kao jedan: \"Mamić jedini odlučuje o sudbini Dinama!\"

    10. 8. 2010,   08:30
  • pogledajte mamića keko uživa \"ko svinja\" zaliven najskupljim šampanjcem i zamašćen najfinijim kremicama i slasnim mesekom...kome još u ovoj državi , osim policiji i pravosuđu koji mu guraju vjetar u leđa, nije jasno da je ZDRAVKO MAMIĆ upropastio i uništio zagrebačku svetinju kako to zagrebčani vole nazivti taj DINAMO. mamić kupuje jeftine strance od novca poreznih obveznika, a mamić boga mi prodaje SKUPO dinamove igrače i puni đepove svoje i đepove članova svoje obitelji. zna on kako opet!!! smjestiti nekome a sebe pokušati oprati od ikakve odgovornosti, bilo moralne bilo kaznene ili po pitanju svoje nestručnosti. PURGERI MAKNITE TAJ TUMOR dok nije sasvim uništio i zadnje korijene nekda velikog kluba

    10. 8. 2010,   08:30
  • Možda Zeko i nije kvalitetan trener,ali s ovom ekipom nemreš niš napravit.Zakaj je držal Moralesa na klupi,pa taj igra nogomet kakav se igral prije 15 godina.Totalno je spor.Biščana očigledno više ni ne zanima igrat ozbiljan nogomet,a o Slepički da i ne govorim. Zamjerka je jedino kaj je forsiral Dodu i onog antitalenta Sivonjića.Ovaj dinamo nema kvalitetu za nekaj veće i to je prava istina. Dinamu trebaju minimalno tri pojačanja,al prava pojačanja,a ne nekakvi papadopulosi.

    10. 8. 2010,   08:30