Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zašto smo mi uopće igrali? Pa ništa se nije vidjelo od magle!'

None Foto: ANTONIO BRONIC

Dinamo je pobijedio Trnavu 3-1 i izborio europsko proljeće, a poraz nije baš najbolje sjeo treneru Trnave. Žalio se Latal na vremenske uvjete, na gustu maglu koja se spustila nad Maksimir...

Trener Trnave Radoslav Latal bio je prilično razočaran poslije utakmice. Baš svime. Igrom svoje momčadi, vremenskim uvjetima, ponašanjem prema navijačima...

- Čestitam Dinamu na pobjedi, za mene su oni daleko najbolja momčad skupine. Ne samo po osvojenim bodovima, već i po prikazanim igrama u dosadašnjem dijelu Europske lige, načinu na koji izlaze u kontranapade, pa i kako rade pritisak na suparnika. Dinamo je prepun brzih i kvalitetnih igrača, na mene su ostavili dobar dojam - pohvalio je Latal Dinamo, pa počeo o vremenskim (ne)prilikama:

- Razgovarali smo sa sucima o tome hoće li se utakmica nastaviti, ali sve je bilo u domeni njihove procjene. Iskreno, ne znam zašto se igralo, u prvom poluvremenu nije sve baš sve najbolje vidjelo. OK, nastavak je bio puno bolji, bilo je lakše igrati, mi treneri smo mogli vidjeti igrače na suprotnoj strani. Ali, nije mi jasno zašto se igralo.

Trener Spartak Trnave je nastavio...

- Nije mi jasan taj stav prema navijačima, za koga se uopće igra nogomet. Na domaćem smo terenu igrali pred praznim tribinama, ovdje su naši navijači daleko putovali, pa onda s tribina nisu mogli vidjeti ništa. Zar se nogomet ne igra baš zbog navijača!? - završio je trener Trnave.

Bez obzira na njegove žalopojke, Dinamo je bez obzira na gustu maglu pokazao da je kvalitetnija momčad i pobijedio 3-1 te izborio europsko proljeće.

Komentari (11)
  • Valjda nece biti kazne iz UEFE zbog spustanja guste magle I to iznad Zagreba.

    9. 11. 2018,   01:36
  • Cekaj jel ovo izjavio Vulic ili trener Trnave?? Stvarno ta magla je uzas, Trnavi smetala, Dinamu ne

    9. 11. 2018,   00:18
  • Žalit čemo se😂

    9. 11. 2018,   00:28