Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zato ga navijači vole: Ronaldo ispunio želju hrabrom dječaku

None Foto: Twitter

Jedan navijač došao je uz teren tijekom utakmice Spursa i Juvea kako bi se slikao s Ronaldom, a zaštitari su odmah krenuli na njega. Vidjevši to, trener stare dame Maurizio Sarri odmah je otišao do zaštitara...

Tottenham je u prijateljskoj utakmici spektakularnim golom Harryja Kanea pobijedio Juventus 3-2, no priča utakmice opet je bio sjajni Cristiano Ronaldo.

Njegovo ime često se provlači kroz etiketu razmaženka i egoista, no Portugalac svaki put pokaže da je to samo vanjska percepcija i da se zapravo radi o osjećajnom čovjeku, a naročito prema djeci. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Jedan navijač došao je uz teren tijekom utakmice Spursa i Juvea kako bi se slikao s Ronaldom, a zaštitari su odmah krenuli na njega. Vidjevši to, trener stare dame Maurizio Sarri odmah je otišao do zaštitara i rekao im da puste dječaka pa ga zatim odveo kod svog idola. 

Dječak je bio presretan, ali pomalo i iznenađen potezom Sarrija. No iskoristio je priliku i slikao se s Cristianom, a onda je Portugalac oduševio reakcijom. Pozvao je malog navijača da sjedne kraj njega dok je imao ogroman osmijeh na licu te se rukovao s njim.

On je još jednom pokazao kolika je ljudina, a s malom sitnicom uljepšao je život ovom dječaku koji će ovaj trenutak sigurno pamtiti zauvijek. Portugalcu minuta, a navijaču za cijeli život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (17)
  • Frodini fanovi na aparatima hahaha 1, 2, 3 kreni

    22. 7. 2019,   08:32
  • Bravo za Sarija i Ronalda !

    22. 7. 2019,   08:31
  • 👏🏻bavooo

    22. 7. 2019,   08:26