Obavijesti

Sport

Komentari 1

Završio Pannonian Challenge: Sjajni Ranteš zlatni u BMX-u

Završio Pannonian Challenge: Sjajni Ranteš zlatni u BMX-u
20

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro

VIDEO

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta. Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35,000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival nije propustila ni Predsjednica Republike Hrvatske koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste a dlanovi se znoje.

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu, tako da su koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarnu 20. godinu, a organizatori pripremaju najveći spektakl do sada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica