Obavijesti

Sport

Komentari 15

Završio s BiH: Ćiro je novi trener kineskog Šangaja?

Završio s BiH: Ćiro je novi trener kineskog Šangaja?
1

Prema pisanju kineskih i BiH medija Ćiro Blažević je novi trener kineskog prvoligaša Šangaja, ali sam Ćiro tvrdi da ništa nije potpisao s Kinezima

VIDEO

Hrvatski trener Ćiro Blažević odlučio se u 75. godini života na novi izazov u karijeri. Ako je vjerovati internetskoj stranici petoplasiranog kluba kineske nogometne lige Ćiro je novi trener Šangaj Shenhua. Isti podatak pojavio se i na internetskoj enciklopediji Wikipediji na kojoj pod rubrikom trener stoji ime Miroslav Blažević. Čini se kako je Ćiro definitivno prelomio i odlučio da napušta klupu reprezentacije BiH, a razlog bi mogao biti i što su mediji okrenuli 'palac dolje'. Novi sastanak Izvršnog odbora NS BiH na rasporedu je u subotu te bi tada moglo biti objavljeno ostaje li Ćiro ili odlazi. Naravno u ovom drugom slučaju postalo bi jasno da Blažević već ima novi posao, a Kinezi bi tada bili realna opcija s obzirom na ambicioznost kluba i financijsku situaciju. Ćirine potvrde o preuzimanju kluba iz Kine još nema, no BiH mediji već su krenuli u napad, kako pišu, na bivšeg 'selektora zmajeva'.
"Ne želimo biti zlonamjerni, no čini nam se nepristojno i nemoguće da radi dva posla u isto vrijeme na dvije različite strane svijeta", piše Dnevni avaz.
- Ništa još nisam potpisao. Demoraliziran sam zbog svega što se događalo u posljednja tri tjedna. Na sjednici Saveza reći ću da sam umoran od svega. Mogu raditi samo ako su svi uz mene, a reprezentaciji ne želim uskratiti najboljeg igrača Zvjezdana Misimovića - rekao je Avazu Ćiro i tako još jednom potvrdio da nije raščistio nesporazume s Misimovićem. Šangajski klub itekako je ambiciozan, a 2008. godine završili su na drugom mjestu prvenstva. U klubu osim brojnih Kineza igraju i neki nogometaši iz Europe. Najpoznatiji igrač je Vjačeslav Hleb, brat poznatijeg Aleksandra, koji je u klub došao na početku sezone. Uz njega tu je i Slovenac Aleksander Rodić, bivši igrač Portsmoutha.
- Ne brinu me Ćirine godine. Vodio je BiH do dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i energija mu nije nikakav problem - rekao je vlasnik kluba Zhu Jun. Ćiro je, dakle, na pragu novog angažmana izvan Europe. Bit će mu to drugi azijski posao nakon klupe reprezentacije Irana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića