Obavijesti

Sport

Komentari 1

Završnica SEHA lige u Zadru! 'Šest mjeseci smo pregovarali'

Završnica SEHA lige u Zadru! 'Šest mjeseci smo pregovarali'
1

Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će Zadar biti domaćin 9. izdanja SEHA – Final 4 Gazprom lige. Ovo je treći put da će se Final 4 održati u Hrvatskoj, rekao je generalni direktor SEHA-Gazprom lige...

VIDEO

Nakon polufinala Davis Cupa i košarkaškog turnira u Zadru gdje su sudjelovale brojne europske momčadi, Krešin dom ugostit će još jednu manifestaciju, a to je završnica SEHA lige u kojoj će nastupiti četiri momčadi!

Pokretanje videa...

00:44

Hrvatska će i po treći put biti domaćin završnice regionalnog rukometnog natjecanja, u Zagrebu smo gledali 2012. godine, a u Varaždinu 2016. godine.

- Izuzetno sam zadovoljan što ćemo biti domaćini jedne tako velike priredbe, ona je plod ranijih uspješnih organizacija rukometnih predstava kako reprezentativnih, tako i onog susreta Lige prvaka u kojem su se susreli Zagreb i Barcelona. Šest mjeseci trajali su pregovori i dobili smo u končanici to natjecanje koje će biti velika promocija i našeg grada  - rekao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, a generalni direktor SEHA-Gazprom lige rekao je:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će Zadar biti domaćin 9. izdanja SEHA – Final 4 Gazprom lige. Ovo je treći put da će se Final 4, nakon Zagreba 2012. i Varaždina 2016., održati u Hrvatskoj. Kao i uvijek, očekujemo da će navijači imati priliku doživjeti odličan rukomet, ali i uživati u cijelom događaju. Nakon finala 2019. u Brestu u Bjelorusiji, pokušat ćemo postaviti letvicu još više i organizirati još jedan fantastičan turnir. Izuzetno smo ponosni što će Zadar, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na Mediteranu, ugostiti SEHA-Gazprom Final Final 4! 

Turnir je na rasporedu od 3. do 5. travnja u dvorani Krešimir Ćosić, a nadamo se da ćemo tamo gledati i dvije hrvatske momčadi PPD Zagreb i Nexe.

Samo natjecanje došlo je već do četvrtfinala, a tamo će se sastati Tatran Prešov – PPD Zagreb, Nexe – Vardar, Vojvodina – Veszprem te Motor Zaporožje koje će na pobjednika susreta između Beijing Sport University i Meškov Bresta.

Hrvatska je do sada samo jednom dobila pobjednika, a to je bilo 2013. godine kada je Zagreb u sjajnom finalu dobio Vardar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu