Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu
1

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7. Nakon utakmice bio je još oštriji...

VIDEO

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak suspendiran je nakon polufinalne utakmice sa Srbijom na Europskom prvenstvu u Barceloni. 

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7.

- Nismo još dobili službenu potvrdu, ali crveni karton za izbornika automatski znači dan neće voditi sljedeću utakmicu - kaže Perica Bukić.

- Srbija je zasluženo pobijedila, ali sudački kriterij bio je nenormalan i na snimci se jasno vidi da Ivica nije protestirao u trenutku kad ga je sudac odlučio isključiti. To se jasno vidi, ali tu nema pomoći. Bez izbornika ćemo morati protiv Italije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bukić smatra kako je sudački kriterij u najmanju ruku bio čudan:

- Pa utakmica je počela s 10 isključenja. To je jako čudno. Na kraju su se srbi u svemu tome bolje snašli - rekao je naš proslavljeni vaterpolist.

U drugom je polufinalu Španjolska pobijedila 8-7, a taj je susret obilježila velika sudačka pogreška. Naime, Talijanima nekoliko sekundi prije kraja nije priznat čisti gol za izjednačenje:

- Na snimci se jasno vidi da je lopta prešla zamišljenu liniju. Talijani su jako ostečenim, ostali su bez finala. Vrijeme se ne može vratiti, jedino će vjerojatno suci biti kaznjeni - završila je vaterpolska legenda.

Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad su tu poluidioti?!
Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad  su tu poluidioti?!

Tucak je nakon utakmice bio jako oštar prema sucima:

- Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tijekom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze s onim što oni propagiraju kao vaterpolo - grmio je izbornik svjetskih prvaka.

U borbi za broncu u subotu od 20:30 hrvatske vaterpoliste vodit će njegov pomoćnik Mile Smodlaka.

VIDI OVO! Ove stvari o Domagoju Vidi sigurno niste znali!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića