Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu

Komentari (19)
 • članak je pun grešaka...tko to lektorira?Prvo kaže da je italija pobijedaila,da bi u drugoj rečenici rekao da je italija teško oštećena i da joj nije priznat gol...

  27. 7. 2018,   14:01
 • Polufinale igraju dvije vaterpolo velesile,a sude suci koji u čijim je zemljama vaterpolo marginalni sport.Ne omalovažavam nikoga,ali Rus i Poljak???Pa gdje bi osjetili i naučili suditi na visokom nivou?!

  27. 7. 2018,   15:32
 • Mi kad izgubimo uvjek su krivi suci.Zašto ne priznat da su Srbi bolji od nas u vatrpolu.Meni je sve jedno ko je pobjedija to je samo sport.

  27. 7. 2018,   14:07
  • Meni nikad nije svejedno kad izgubimo a pogotovo ako nije pošteno. Ako je pak protivnik bolji nemam problema s tim, ali nepravdu i loše suđenje ne podnašam dobro, a pogotovo kod vaterpola kojeg ne razumijem dovoljno dobro u smislu suđenja, jer je meni skoro sve faul.

   27. 7. 2018,   14:50
 • ajde tucak ne se.i.nitko nam nije kriv osim nas samih.pa.moja baba bi bolje spremila igrače.današnji vaterpolo,posebno kod jakih timova,svodi se na to tko se bolje brani kad ima igrača manje,odnosno tko je efikasniji s igračem više. srbi su namjerno igrali agresivno jer su vrhunski igrali obranu s igračem manje.kod 2:2 imali smo čak 2 igrača više i nismo zabili.zato prestani kmečati.srbi godinam imaju isti taktiku s jakim sidrašima,i vrhunskom obranom s igračem manje.nema tajne.što si ti radio na pripremama?

  27. 7. 2018,   17:54
 • Super, bez njega imamo veće šanse za pobjedit.

  27. 7. 2018,   13:57
 • Dobro jer se vi namjerno pravite glupi kao uvijek "nevinašca" u svemu ili što?! Stavite dugi video gdje se vidi zašto je Fatović reagirao kako je reagirao. Neka mi netko objasni zašto je "nevini" Filipović vidno PRVI potopio našeg sa brojem 10 koji nije niti imao loptu u tom trenutku. Fatović je u vidnom polju i to vidi ali oprašta...naša 10-etka isto ne reagira na podli način vaše srpske igre...sudac isto ne reagira..ali ok. Idemo dalje. PONOVNO vaš srbin doslovno "ustao" iz vode i jaše te potaplja u potpunosti našu 10-tku, toliko ga je potopio da ovaj tek izlazi sa glavom iz vode u pune 3 sekunde kasnije jer ga je vaš "nevini" srbin gurnuo do dna. Toliko o tome da je naš Fatović "odjednom pukao sam od sebe". Uvijek ste podli u svemu i uvijek prvi izazvate sranja a poslije ste "nevinašca" Ovo je normalna reakcija čovjeka, a ne sportaša, na nepravdu koja prolazi nekažnjeno za naše susjede kao i uvijek u svemu. Cijelu tekmu su nas potapljali i suci nisu reagirali...pa nije ovo vodeni ragbi...trebalo je bit već 4 crvena za njihove do te situacije koliko su onemogućavali naše da uopće igraju sport...kao da u nogometu neprijatelj stalno lomi koljena našim i nikome ništa..ajte molim vas

  27. 7. 2018,   15:11
 • sramotna tekma

  27. 7. 2018,   13:56
 • Ajde bre vise i vi sa nepostenim Sudjenjem 12 iskljucenja Srbija 11 Hrvatska ..to je statistika..koliko je ostetio Hrvatsku toliko i Srbiju..Losi Ste bili u napadu a Srbija jaka u odbrani.

  27. 7. 2018,   15:00
  • Dobro jer se vi namjerno pravite glupi kao uvijek "nevinašca" u svemu ili što?! Stavite dugi video gdje se vidi zašto je Fatović reagirao kako je reagirao. Neka mi netko objasni zašto je "nevini" Filipović vidno PRVI potopio našeg sa brojem 10 koji nije niti imao loptu u tom trenutku. Fatović je u vidnom polju i to vidi ali oprašta...naša 10-etka isto ne reagira na podli način vaše srpske igre...sudac isto ne reagira..ali ok. Idemo dalje. PONOVNO vaš srbin doslovno "ustao" iz vode i jaše te potaplja u potpunosti našu 10-tku, toliko ga je potopio da ovaj tek izlazi sa glavom iz vode u pune 3 sekunde kasnije jer ga je vaš "nevini" srbin gurnuo do dna. Toliko o tome da je naš Fatović "odjednom pukao sam od sebe". Uvijek ste podli u svemu i uvijek prvi izazvate sranja a poslije ste "nevinašca" Ovo je normalna reakcija čovjeka, a ne sportaša, na nepravdu koja prolazi nekažnjeno za naše susjede kao i uvijek u svemu. Cijelu tekmu ste nas potapljali i suci nisu reagirali...pa nije ovo vodeni ragbi...

   27. 7. 2018,   15:44
  • Vidi se iz procitanog da pojma nemas o Veterpolu..dakle Po tebi je Srbija kriva zato Sto nemozete da date Gol da dva Igraca viska? Ili je to mozda vasa Nemoc ? A Sto se tice potapanja pa to je Vaterpolo nije balet..ili se treba igrati bez Kontakta..lepo Sam ti napisao da je Srbija igrala veoma cvrstu odbranu i nije Reprzentacija Srbije tamo neka leva Ekipa..vec Dominacina za mnoge..ovog puta smo Mi pobedili ..sledeci mozda vi i to tako IDE..Ali traziti krivca u drugom a ne u samom Sebi je slabost..dakle Lose Ste igrali..Vase sanse niste iskoristili..vec se ispromasivali.e sad Kö gubi moze da se ljuti.

   27. 7. 2018,   19:39
 • Pas mater i sucima

  27. 7. 2018,   13:56