Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zbog divljačkog napada: Ruski nogometaši osuđeni na zatvor

Zbog divljačkog napada: Ruski nogometaši osuđeni na zatvor
10

STIGLA IH JE KAZNA Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev su u listopadu prošle godine u alkoholiziranom stanju u kafiću u Moskvi pretukli političara, a na parkiralištu su napali vozača

VIDEO

Ruski nogometaši Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev osuđeni su na godinu i pol zatvora zbog huliganskog napada i premlaćivanja ruskog političara Denisa Paka u jednom moskovskom kafiću u listopadu prošle godine, te napada na jednog vozača.

U incident su bili uključeni i Kokorinov brat Kiril i još jedan mladić, a obojica su dobila istovjetne kazne kao i nogometaši.

Napadač Zenita Kokorin i veznjak Krasnodara Mamaev su u listopadu prošle godine u alkoholiziranom stanju u jednom kafiću u Moskvi pretukli Paka, te njegovog prijatelja Sergeja Gaisina, šefa Državnog znanstvenog centra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na parkiralištu cipelarili vozača, stolicom napali političara

Pak, koji je dužnosnik u ruskom ministarstvu industrije i trgovine, zamolio je nogometaše da se malo stišaju, nakon čega su ga fizički napali. Kokorin ga je čak udario stolicom u glavu zbog čega je Pak dobio potres mozga.

Nekoliko sati ranije istog dana ruski nogometaši i njihovi prijatelji su napali jednog vozača na parkiralištu i pretukli ga. Napadnuti čovjek uspio im se istrgnuti i pobjeći, ali nogometaši su ga zatim sustigli i brutalno iscipelarili.

Skandal! Ruski reprezentativci pretukli su političara u kafiću
Skandal! Ruski reprezentativci pretukli su političara u kafiću

Ruski ministar sporta Pavel Kolobkov poručio je kako Kokorin i Mamajev više nikada neće igrati za reprezentaciju posebice što im ovo nije prvi takav incident. Nakon ispadanja ruske reprezentacije s Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine izazvali su incident u jednom noćnom klubu u Monte Carlu zbog čega su izbačeni iz nacionalne vrste. Kokorin se kasnije ispričao i vraćen je u nacionalnu vrstu.

Kokorin je u dresu 'zbornaje' sakupio 48 nastupa postigavši 12 golova, dok je Mamajev upisao 15 nastupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu