Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog nje se isplati kupiti kartu za prvi red: Ivet je brza i seksi

None Foto: Instagram

Udana je za talijanskog sprintera, dvije je godine pauzirala zbog teške ozljede, osvojila je europsko zlato na 100 metara, a Bugari su je proglasili najseksepilnijom sportašicom u domovini...

Ivet Lalova najbolja je bugarska sprinterica, a nedavno ju je jedan bugarski sportski portal proglasio najseksepilnijom sportašicom u domovini. Fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama otkrivaju da Ivet nije ni pretjerano sramežljiva što njeni obožavatilji, a samo na Instagramu ima ih preko 85 tisuća, itekako znaju cijeniti.

 

🥤 _______________________ #saturday

Objavu dijeli Ivet Lalova (@ivet_lalova)

No, da Ivet nije samo ljepotica koja slavu zahvljuje čestim objavama na društvenim mrežama jasno pokazuje i letimični pogled na njen popis medalja.

Natječe se na 100 i 200 metara, a do sada je osvojila europsko zlato i srebro na 100 metara, te srebro na 200 metara na EP, ali i zlato na dvoranskom EP-u na 200 metara. Bugari svoju heroinu obožavaju i zbog činjenice da je veliki borac. Ivet je 2005. teško ozlijedila bedrenu kost nakon čega se dvije godine nije natjecala. No i nakon takve ozljede vratila se atletici i 2012. osvojila svoju najveću medalju u karijeri, zlato na EP-u u Helsinkiju.

Njeni uspjesi nisu slučajnost, od djetinjstva je svim srcem u sportu, a kako i ne bi kad su joj i otac i majka bivši sportaši. Miroslav Lalov čak je i osvojio bugarsko prvenstvo na 200 metara 1966. godine. Sama Ivet najprije se počela baviti plivanjem i gimnastikom, no ubrzo se prebacila u atletiku. Uz atletiku, točnije atletičara, je vezan i njen privatni život. Naime, Lalova je u braku s talijanskim sprinterom Simoneom Colliom.

 

Objavu dijeli Ivet Lalova (@ivet_lalova)

 

Girls just wanna have sun. ———————————— #restday

Objavu dijeli Ivet Lalova (@ivet_lalova)

 

Still hungry. _______________________ #2018mood #hungryformore #tbt

Objavu dijeli Ivet Lalova (@ivet_lalova)

 

Komentari (8)
  • A idete mi već na jednu stvar s ovim člancima u sportskoj rubrici.

    24. 4. 2018,   10:17
  • ma joj..:)niš posebno

    24. 4. 2018,   11:15
  • ma koga boli ona stvar za te sportove ( samo se gleda 1 - 2 sporta a ovo sranje nikog ne zanima

    24. 4. 2018,   10:19