Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Zbog prijetnji mom Mirku nisam spavala noćima!

'Zbog prijetnji mom Mirku nisam spavala noćima!
6

Tko bi uopće mogao spavati kad mu onako prijete djetetu? Nadam se da će sve ovo uskoro prestati, rekla je Dragica Hrgović, Mirkova majka

VIDEO

Najviše mi je žao mame. Otac mi je dao život za Hrvatsku, a sad mi viču 'cigane’. I ona to mora slušati, rekao je Mirko Hrgović nakon utakmice protiv Rijeke u kojoj je debitirao za maksimirski klub.
Bura oko njegova dolaska u Dinamo ne stišava se, nerazumni postupci dijela navijača “modrih” - vrijeđanje njezina sina i vješanje lutke s Mirkovim imenom - duboko su potresli njegovu majku Dragicu, koja živi u Sinju.
Zabrinuta je za sina koji svaki dan treninge napušta pod policijskom pratnjom. Tako će ostati sve dok se situacija ne smiri.
- U početku nisam mogla spavati noćima. A tko bi i mogao kad mu prijete djetetu. Nadam se da će sve to ipak uskoro prestati - rekla je uznemirena Dragica Hrgović, koja ima četvero djece.
Drugi sin, Andrija, jedan od najboljih sinjskih alkara - lani je osvojio Čoju, ove godine je jedan od favorita za Alku - a kćerka Ivanka reprezentativka je Hrvatske u rukometu. Ima i još jednu kćer, Josipu.
Unatoč tome što Sinjska krajina diše za Hajduk, Mirko je, kaže Dragica, prilikom prelaska u Dinamo imao podršku rodbine i znanaca.
- Ma imao je podršku svih. Još uvijek mi ljudi, kad me sretnu na ulici, kažu kako je dobro postupio - kaže mama Hrgović i dodaje:
- A što je trebao, ostati na ulici? Onda opet ne bi bilo dobro, rekli bi da ne valja jer ga nijedan klub ne želi - kazala je Dragica Hrgović, koja priprema sve za slučaj da Mirkov brat Andrija u nedjelju pobijedi na Alki.
- Moramo biti spremni za slučaj njegove pobjede. Bit će to velika fešta - najavila je Dragica Hrgović.
Mirko neće moći gledati brata uživo, u nedjelju Dinamo igra s Interom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu