Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zekić nikad bliže otkazu! Ivan Meštrović: Nisam siguran ni ja

Zekić nikad bliže otkazu! Ivan Meštrović: Nisam siguran ni ja
1

Predsjednik i ja dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije, rekao nam je Osijekov trener Zoran Zekič

VIDEO

Želimo da Zekić postane naš Alex Ferguson ili Guy Roux - rekao nam je nedavno Osijekov predsjednik Ivan Meštrović.

No, za to je ipak važan jedan preduvjet: rezultat.

Osijek je trenutačno u krizi, nakon poraza od Rijeke 3-1 Meštrović je pozvao Zekića u ured...

- Bio je to uobičajen razgovor mene i predsjednika. Situacija nije dobra, dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije - rekao nam je kratko Zekić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Meštrović je bio nešto rječitiji:

- Nije bilo nikakvog sastanka, samo razgovor mene i Zorana, koji je uobičajen nakon svake utakmice na koju mogu doći. Svjesni smo kakva je situacija, ali Osijek je među prva tri u ligi i u polufinalu smo kupa, to je bilo među zacrtanim rezultatskim ciljevima ove sezone. Hoće li Zoran voditi iduću utakmicu? Može se razboljeti, pa ne biti na klupi, a ja u ovom trenutku nisam vidovit da to znam. On je dugo u klubu, dugo je trener, ali ništa u životu nije previše sigurno. Nije sigurna ni moja poizicija, a kamoli nečija druga - rekao je predsjednik Osijeka.

Zekić bi trebao dobiti još utakmicu-dvije da pokuša podići momčad i da Osijek proigra sukladno očekivanjima. Ako se to ne dogodi, Osijek će tražiti novog trenera.

Jer Meštrović je ostavio takav dojam da klub razmišlja dugoročno, a ne samo o iduće dvije-tri utakmice, da će se sigurno testirati i bilo javnosti, navijača, pa će tada biti donesena odluka.

Iduće su utakmice nakon reprezentativne stanke kod kuće protiv Gorice (ponajboljeg gosta lige), pa gostovanje u Zaprešiću, i potom Hajduk na Poljudu i Dinamo u kupu.

Jasno je da Osijek do kraja sezone mora biti bitno bolji nego što je zadnjih tjedana, da bi Zekić dočekao Hajduk i Dinamo...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića