Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zeko najavljuje ofenzivu: U napad, nema nam druge...

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 3

Nisam trenirao još od povratka iz Moldavije. Pa imam kvrgu na trbušnom zidu koja se vidi, iznad pimpeka, rekao je Butina kojeg mijenja Lončarić

Na gol u uzvratu protiv Sheriffa ponovno će stati mladi Filip Lončarić (23). Butina je sukrivac za gol u Moldaviji u prvoj utakmici (1-1), no to ipak, čini se, nije razlog zbog kojeg je prvi golman ispao iz momčadi.
- Nisam trenirao još od povratka iz Moldavije. Sreća pa imam kvrgu na trbušnom zidu koja se vidi, iznad pimpeka - izjavio je 36-godišnji Butina i dodao:
- Ma ove godine su me već i u zatvor strpali, pa kaj sad? Ima i gorih stvari od toga da pročitaš da su te otpisali...
Legendarni Dinamov golman nahvalio je Lončarića.
- Fićo je golmančina, neću tugovati ako ostane broj jedan. Meni je čast u Dinamu biti i na klupi. Ne umišljam da bih morao biti prvi golman. Pa inače ne bih pristao na manji ugovor, 100.000 eura bruto - kaže Butina.
Velimira Zajeca ne zabrinjava ni gubitak dosadašnjeg prvoga golmana. Dobre volje hoda maksimirskim klubom s fasciklom, na kojem piše “Mogu ja i bolje”. U njemu ima sve informacije o moldavskoj momčadi.
- Pa vi se bojite više od mene, ja sam se bojao Rijeke - šalio se Dinamov trener s novinarima.
- Sheriff nije jači od nas. Teško ga je pobijediti, igrat će zatvoreno. Nas i rezultat 0-0 vodi dalje, ali ne smijemo kalkulirati jer tad se dogodi upravo suprotno. Zato ćemo napasti - najavio je Velimir Zajec.

RUKAVINA: TATA ZLATKO DOĆI ĆE ME GLEDATI U DERBIJU
Nisam u idealnu stanju, osjećam i na treninzima da fizički zaostajem za suigračima. Ali mogu jednu utakmicu odigrati i na svježinu, rekao je Ante Rukavina, koji bi trebao zaigrati od prve minute.
- Doći će me gledati tata Zlatko. On sve prati, potegnut će iz Šibenika i ovaj put - dodao je Rukavina.

'RADILI SMO NA PREKIDIMA, NEĆE VIŠE BITI PROBLEMA
Stanka je bila jako duga, ali osjećam se odlično, rekao je Filip Lončarić, koji će nakon Rijeke braniti i u uzvratu protiv Sheriffa. I nekako pokušati riješiti problem prekida, koji “modre” muči od početka sezone.
- Dogovor je da golman mora izlaziti na što više lopti. Ali neće biti problema, radili smo na tome - kaže Filip.

Komentari (11)
  • ma ruki to rijesava :)))

    4. 8. 2010,   08:00
  • O isuse na nebesu daj pomogni plavom dresu. Plavom dresu, plavoj boji, o, Isuse mi smo tvoji!

    4. 8. 2010,   08:00
  • ovo je pravo razmisljanje :)

    4. 8. 2010,   08:00