Obavijesti

Sport

Komentari 14

Žele izvući tijela Sale i pilota: Obitelji su svjesne da su mrtvi

Žele izvući tijela Sale i pilota: Obitelji su svjesne  da su mrtvi
6

U olupinama zrakoplova koji je lociran na dnu Engleskog kanala istražitelji su uz pomoć malene podmornice uspjeli uočiti jedno tijelo. Još se ne zna pripada li ono Sali ili pilotu Ibbotsonu, akcija izvlačenja je u tijeku

VIDEO

Obitelji su svjesne da su obojica mrtvi i jedino što žele je izvući njihova tijela, rekao je oceanograf i glavni istražitelj nesreće, David Louis Mearns.

U olupinama zrakoplova koji je pronađen na dnu Engleskog kanala istražitelji su uz pomoć malene podmornice s HD kamerom (ROV) uspjeli uočiti jedno tijelo. 

Pokretanje videa...

01:13

U utorak navečer je započela i izuzetno osjetljiva operacija izvlačenja tijela s morskoga dna. Ponovno je u more spušten ROV kako bi iznova skenirao olupinu i pokušao locirati i drugo tijelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obiteljima je najvažnije da se izvuku tijela. Avion je u drugom planu, iako će nam on trebati da utvrdimo razlog nesreće. Na nama je bilo da pronađemo letjelicu, a sada je sve u rukama Centra za istraživanje zrakoplovnih nesreća (AAIB). Oni moraju istražiti zašto se nesreća dogodila, oni će izvlačiti tijela. Sada se svi molimo da uspiju - rekao je Mearns za Clarin.

Vrijeme se smilovalo: Počela je akcija vađenja tijela iz aviona
Vrijeme se smilovalo: Počela je akcija vađenja tijela iz aviona
'Sala nije želio u avion, netko je inzistirao i taj je odgovoran!'
'Sala nije želio u avion, netko je inzistirao i taj je odgovoran!'

Nogometaš Emiliano Sala putovao je iz Nantesa prema Cardiffu 21. siječnja. Malenom letjelicom Piper Malibu PA-46 je upravljao pilot David Ibbotson koji nema dozvolu prevoziti putnike. Nakon neuspješne potrage za avionom, istražitelji su odustali.

Međutim, nogomet je ujedinio snage i brojne Salini kolege su financirali privatnu istragu koja je urodila plodom nakon samo nekoliko dana. Najprije su pronađena sjedala iz aviona, a ubrzo je na dnu mora uočena i srušena letjelica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...