Obavijesti

Sport

Komentari 3

"Želim biti pri vrhu, ali doma ni Stenmark nikad nije slavio"

"Želim biti pri vrhu, ali doma ni Stenmark nikad nije slavio"
1

U Münchenu sam vozio na sve ili ništa, ali ću ovdje morati biti pametniji. Neću kalkulirati, ali ovo je teška staza i moram se dobro pripremiti, rekao je Kostelić

VIDEO

Ivice ponovi München, vikali su navijači nakon što se Profesor pojavio pred hotelom Tomislavac na Sljemenu. 

- Pred utrku kod kuće imam neviđenu podršku. Ne mogu ni izbrojati sve mailove i poruke koje sam dobio ovih dana. Svi su uz mene i to me čini ponosnim. Ovo je moj dom, moje brdo, želim opet biti pri vrhu kao i 2009 - rekao je Ivica i izdvojio jednu sms poruku od prijatelja:

- Jel' ja mogu dobiti neke platinum karte da budem među 'kremom', ne želim one obične - napisao mu je u šali prijatelj.

U dobrom raspoloženju je i Ivica. Slavljem na paralelnom slalomu u Njemačkoj vratio se na 'velika vrata' u Svjetski kup, u borbu za veliki Kristalni globus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjajno se osjećam. Utrka u Münchenu me podsjetila na viteški turnir. Posebna je draž voziti paralelni slalom. U Münchenu sam vozio na sve ili ništa, ali ću ovdje morati biti pametniji. Neću kalkulirati, ali ovo je teška staza i moram se dobro pripremiti. Drago mi je što se mogu poistovjetiti s ovom utrkom, postala je brand Svjetskog kupa. Kolege su oduševljene kad dolaze ovdje.

Kostelić nema favorita.

- Nikoga ne bih izdvajao, prvih 15 slalomaša svijeta može do postolja. Slalom je najjača disciplina u skijanju i nikad nema favorita. Lani sam ispao, tako da sam ove godine pod manjim pritiskom. Vjerujem da se to ne može opet dogoditi. 

Pravi rezultat na Sljemenu bi me još i više dignuo. No ni veliki Stenmark nikad nije pobijedio kući

Ovaj mjesec bi mogao dati i odgovor je li Ivek spreman i dovoljno dobar da na kraju sezone bude najbolji skijaš svijeta.

- Iako sam skijao u Münchenu, skoro nikad nisam bio odmorniji. U laganom sam ritmu jer se stignem naspavati. To je bitno jer siječanj je ključan u borbi za veliki Kristalni globus. Svaka utrka je važna, a pravi rezultat na Sljemenu bi me još i više dignuo. No ni veliki Stenmark nikad nije pobijedio kući.

Ivica ima plan za nastavak sezone.

- Ako budem prvi u bilo kojem trenutku Svjetskog kupa, neću to ispustiti do kraja.

Za kraj je Ivice otkrio i kako će se pripremiti u zadnjim minutama uoči same utrke.

- Uvijek kad dođem ovdje sjetim se Janičine vožnje bez štapa, najimpresivniji je to trenutak u povijesti skijanja. Prije utrke na Olimpijskim igrama u Torinu 2006., slušao sam pjesmu Mojoj majci od Prljavog kazališta. To mi je jedna od najdražih pjesama i možda ću je opet poslušati uoči utrke u četvrtak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram