Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Želimo popraviti dojam i, uz pomoć navijača, uzeti trofej...'

'Želimo popraviti dojam i, uz pomoć navijača, uzeti trofej...'
2

Hajdukov veznjak Toma Bašić vratio se u formu, a dobrim igrama u Gradskom vrtu i na Rujevici pomogao je Hajduku da dođe do pobjede, te da barem malo ublaži nezadovoljstvo kod navijača...

VIDEO

Asistencija Nižiću za gol preokreta u Osijeku, gol u mreži Prskala za pobjedu u Rijeci..., malo po malo, Toma Bašić se vraća u postavu Hajduka i uzima jednu od ključnih uloga, koja mu po svemu i pripada. Prepoznaju to njegovi suigrači, prepoznaju to i navijači, ali i najmlađi na Dječjem odjelu KBC Split, koje je Toma u društvu suigrača Ante Ercega i Josipa Juranovića došao obići, i darivati prigodnim poklonima za sv. Nikolu.

- Stvarno je prekrasan osjećaj doći djeci u posjete, ima dosta emocija, vidi se radost u njihovim očima i na licima, pogotovo kad vide poklone. Blagdani svih ispunjavaju radošću, i djecu i nas - kazao je mladi Hajdukov veznjak, koji je u narednoj godini klub i sebi zaželio dvije stvari, trofej i ostanak u Hajduku.

- U Kupu je sve otvoreno, i ranije sam rekao da će biti još euforije na Poljudu, a nakon ove dvije utakmice protiv Osijeka i Rijeke to se i vidi. Što se tiče mene osobno, ne razmišljam o transferu, volio bih ostati još barem šest mjeseci, standardno igrati i razvijati se, tako da mi bude lakše kad jednom odem u inozemstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Toma je oduševljen što je nakon ozljede pete, zbog koje je propustio i dio priprema, i prvi dio sezone,  ponovno uhvatio pravu formu i standardnost.

- Fenomenalan je osjećaj opet igrati, motiviran sam, imam dobru statistiku, igramo kao momčad dobro, dižemo se, i pokazali smo protiv Osijeka i Rijeke da nas ne treba lako odbacivati i otpisivati. Svi smo sretni, stali smo na noge, i sada u ove dvije preostale utakmice do pauze želimo dodatno popraviti dojam.

Slijedi gostovanje kod Lokomotive, pa Inter na Poljudu.

- Kad smo čuli da igramo na Maksimiru a ne u Kranjčevićevoj, bio je to dodatni poticaj i motiv. Bolje na travi Maksimira, nego u blatu Kranjčevićeve. Travnjak će biti dobar, nadamo se da će gledatelji moći uživati u dobroj igri i naša nova tri boda.

Novi trener donio je novu energiju u redove Hajduka. 

- Konkretan je, naglasi sve što je važno, što treba popraviti u igri, nakon trenerovih uputa svi smo usredotočeni na popravljanje nedostataka. Dobili smo više slobode u igri i kreaciji, ne radi presing na nas za svaku pogrešku, nadam se da ćemo se dodatno dizati pod njegovim vodstvom. Došao je u teškoj situaciji, nije mu bilo lako, jer malo bi tko uopće pristao preuzeti momčad s takvim rasporedom. Ne znam kako on osobno doživljava pritisak oko kluba,  ali prema vani se to uopće ne osjeća.

Opustili su se malo igrači Hajduka nakon pobjede na Rujevici, zapjevali su u svlačionici ''Večeras je naša fešta'', ali i ''Igrajte pi...ce.''. Kad ih već nisu vrijeđali navijači, sami su se podsjetili kako to izgleda...

- Ne bih volio da se to sada krivo protumači, da je to bilo neko omalovažavanje navijača ili nešto slično. Nipošto, malo smo se našalili sami na svoj račun, i to je sve. Vjerujem da ćemo igrama na terenu vratiti povjerenje navijača, i da ćemo u proljetni dio sezone krenuti uz njihovu podršku po trofej.

Sljedećeg ljeta u Rusiji će se odigrati SP, izložba najboljih svjetskih nogometaša, a hrvatski vezni red prebukiran je igračima iz najvećih svjetskih klubova. Konkurencija je žestoka. 

- Moje je da igram što bolje. Ne žurim, imam jako dobar status kod izbornika Gračana u U-21 reprezentaciji..., polako, bit će vremena za razmišljanje o reprezentaciji...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj