Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kopić podnio ostavku! Prevelik smo klub da bi se ovo događalo

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam, rekao je Kopić

Bili smo ispod razine, prazni, nismo se uspjeli nametnuti. Nismo igrali onako kako smo planirali i 0-2 realan je rezultat. To je posljedica svega što se događa u posljednje vrijeme u klubu i oko njega, rekao je trener Hajduka Željko Kopić na konferenciji za novinare odmah nakon utakmice i bez stanke nastavio:

- Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na sve okolnosti.

I to je od Kopića bilo sve. Ustao je i, poput furije, odjurio iz prostorije, gotovo sigurno posljednji put kao trener Hajduka. A nedugo nakon toga stigla je informacija da je mandat na raspolaganje ponudio i sportski direktor kluba Saša Bjelanović.

- Smatram da sam odgovoran za ovu situaciju. Kopić i ja smo krenuli u jednu priču, rezultati su pokazatelj, a oni pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornom osobom i smatram kako je u ovom trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje - rekao je Bjelanović.

Goričin trener Sergej Jakirović slavio je.

- Teška utakmica na zahtjevnom terenu. Nikad ne znaš kad ćeš proklizati. Hajduk je ušao u utakmicu šokiran nakon ispadanja u Bukureštu, a mi smo cijeli tjedan trenirali kontre i polukontre. Zasluženo smo pobijedili i ne znam zašto netko priča o tome hoće li Gorica opstati u ligi ili neće - rekao je Jakirović i dodao:

- Uskoro dovodimo tri igrača u obrani i ja sam optimističan. Žao mi je i Rijeke i Hajduka i Osijeka što su ispali iz Europse, ali tamo se pogreške ne opraštaju.

Komentari (181)
  • Bježi Željko dok si još živ....vidiš da im se pomutilo od droge...Torcida sama sebi viče uprava odlazi....hahhahahaah

    19. 8. 2018,   23:24
  • Kada će Torcida, glavni krivac nemoguće situacije u Hajduku, dati ostavku?

    19. 8. 2018,   23:26
  • Daj vise okrenite leda toj udruzi i spasite klub dok jos mozete. Realno je da Hajduk sa ovakvom ekipom ne moze puno pogotovo kad ti netko s tribina prijeti da ces dobit batine

    19. 8. 2018,   23:25