Obavijesti

Sport

Komentari 23

Žena poludjela zbog Rooneyeve nevjere: Glup si, raskini ugovor

Žena poludjela zbog Rooneyeve nevjere: Glup si, raskini ugovor
1

Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu, rekao je anonimni izvor The Sunu

VIDEO

Kakav cirkus u SAD-u! Engleski napadač Wayne Rooney (33) čak ni u 'zemlji snova' ne uspijeva pobjeći od skandala. Prije nekoliko dana je snimljen kako u društvu zanosne brinete odlazi u hotel.

Ne bi to bilo problematično da se ne radi o - ljubavnici. Naime, Rooney je oženjen za Coleen (33) koja je poludjela na novu nevjeru svog muža. Odmah je sjela u avion i doletjela u Washington i od nestašnog Waynea zatražila odgovore.

Došla je bez vjenčanog prstena...

- Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Ali Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu - rekao je anonimni izvor za britanski The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Coleen je znala da je tu večer izišao, ali nije joj rekao da se grlio s jednom ženom, a u hotel otišao s drugom - dodao je.

Wayne i Coleen u braku su osam godina, a prije toga su šest godina bili u vezi. Imaju četvero djece. Živjeli su neko vrijeme zajedno u Americi gdje Rooney igra za DC United, ali Coleen je odlučila otići jer joj se nije sviđao tamošnji život. Zajedno s djecom vratila se u Englesku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls night in. Perfect weekend 🙌🏼🥂

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Coleen sada želi da Wayne raskine ugovor s MLS ligašem i vrati se istog trena u Englesku jer više ne može podnositi njegove eskapade. Prije dvije godine uhićen je pijan u automobilu s drugom djevojkom, a Coleen mu je jedva oprostila preljub. Kasnije se upucavao i konobarici u noćnom klubu pa mu je supruga zaprijetila razvodom, ali sve se nekako smirilo - do sada...

Fotografije Rooneya s drugom djevojkom možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu