Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena poludjela zbog Rooneyeve nevjere: Glup si, raskini ugovor

None Foto: Instagram

Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu, rekao je anonimni izvor The Sunu

Kakav cirkus u SAD-u! Engleski napadač Wayne Rooney (33) čak ni u 'zemlji snova' ne uspijeva pobjeći od skandala. Prije nekoliko dana je snimljen kako u društvu zanosne brinete odlazi u hotel.

Ne bi to bilo problematično da se ne radi o - ljubavnici. Naime, Rooney je oženjen za Coleen (33) koja je poludjela na novu nevjeru svog muža. Odmah je sjela u avion i doletjela u Washington i od nestašnog Waynea zatražila odgovore.

Došla je bez vjenčanog prstena...

- Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Ali Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu - rekao je anonimni izvor za britanski The Sun.

- Coleen je znala da je tu večer izišao, ali nije joj rekao da se grlio s jednom ženom, a u hotel otišao s drugom - dodao je.

Wayne i Coleen u braku su osam godina, a prije toga su šest godina bili u vezi. Imaju četvero djece. Živjeli su neko vrijeme zajedno u Americi gdje Rooney igra za DC United, ali Coleen je odlučila otići jer joj se nije sviđao tamošnji život. Zajedno s djecom vratila se u Englesku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls night in. Perfect weekend 🙌🏼🥂

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Coleen sada želi da Wayne raskine ugovor s MLS ligašem i vrati se istog trena u Englesku jer više ne može podnositi njegove eskapade. Prije dvije godine uhićen je pijan u automobilu s drugom djevojkom, a Coleen mu je jedva oprostila preljub. Kasnije se upucavao i konobarici u noćnom klubu pa mu je supruga zaprijetila razvodom, ali sve se nekako smirilo - do sada...

Fotografije Rooneya s drugom djevojkom možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

 

 

 

Komentari (23)
  • SIROTAAAA evo prevario ju po 83 puta al ona mu prasta samo zbog djece,NE RADI se o tome sto on ima novaca pa je i dalje s njim-JOK!!!!

    27. 8. 2019,   09:38
  • Sigurno padaju na njega zbog ljepote...duše :)

    27. 8. 2019,   09:40
  • Sigurno mu se bacaju radi njegovog izgleda, a šta za ovu reć ? Ovo je pitaj Boga koji put da ju je prevario, da je njoj stvarno stalo do ljubavi otišla bi nakon prve prevare, ali ne gospođi su bitniji novci kao i tim sponzorušama.

    27. 8. 2019,   11:47