Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zezali egipatskog debeljka, a on se pretvorio u terminatora

None Foto: Instagram

Bivši egipatski reprezentativac Mido nosio je dres Ajaxa, Rome i mnogih engleskih klubova, a umirovio se s 30 godina i natukao je puno kilograma zbog čega su ga prozvali debeljkom. Ipak, sada se potpuno transformirao

Uf, kako li je samo Egipćanin Mido (36) rasturao u karijeri. U Engleskoj je dogurao do statusa ikone, nosio je dresove Middlesbrougha, Tottenhama, Wigana... Ipak, nije predugo trajao, brzo se zasitio nogometa i sa 30 je godina objesio kopačke o klin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zscofficial

A post shared by Mido (@ahmedhossammido) on

Mido se malo i zapustio, uživao je u čarima masne i nezdrave hrane, a nekad isklesani i stasiti napadač postao je debeljko. Višak kilogama nije ga previše zabrinjavao, ali prijatelji su ga toliko zadirkivali da je odlučio ponovno se vratiti u formu.

Nedavno je počeo s teretanom, a prvi rezultati već se vide. Trbuh je gotovo pa ravan, a usudili bi se reći da ovakve bicepse nikad nije ni imao. Ipak, jednog poroka se nije želio ostaviti. I dalje uživa u cigaretama, ali barem vrijeme provodi na sviježem zraku. Često skupi prijatelja pa sa svojom brodicom ode na pecanje pa se na roštilju često nađe nešto ribe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elgounaredsea

A post shared by Mido (@ahmedhossammido) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#catchoftheday

A post shared by Mido (@ahmedhossammido) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚾️⚾️⚾️

A post shared by Mido (@ahmedhossammido) on

 

Komentari (4)
  • Sviježem zraku? Sviježem se piše?

    15. 5. 2019,   17:07
  • Onda sam ja arnold na kvadrat 🤦🏻‍♂️

    15. 5. 2019,   19:00
  • sad koliko je on u životu izgubio zato jer je s 30 godina prestao igrati, ne znam.. možda je financijski, ali nije on malo novaca zaradio u karijeri da bi mu bilo premalo, ako je pametan.. a prema fotkama, izgleda da u najboljim godina uživa i bez nogometa.. :)

    15. 5. 2019,   14:47