Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Žigin gol? Odličan je nogom, a trebalo mu je 10 kola da zabije'

'Žigin gol? Odličan je nogom, a trebalo mu je 10 kola da zabije'
1

Inter je do četvrte minute sučeve nadoknade u Puli gubio 2-1, a onda se u domaćem šesnaestercu ukazao gostujući golman Žiga Frelih (21) i zabio nogom za izjednačenje. Trener Samir Toplak bio je oduševljen

VIDEO

Igor Postonjski ima loptu, sučeva nadoknada je već prošla, a na semaforu 2-1 za Istru. Sudac Jović još opominje Istrinog Bosančića i Ljubića iz Intera, a u 94. minuti daje znak za izvođenje slobodnog udarca. Samir Toplak je na rubu svog prostora, poslao je i Freliha u šesnaesterac i... Lopta se odbija, dolazi do Žige - gol. GOL! Bili su Zaprešićani u deliriju, a nije mogao vjerovati ni njihov strateg koji je grlio stožer i lsavio gol Intera za 2-2 (0-1).

Imamo novog Leticu: Golman Intera zabio za bod u 94. min.!
Imamo novog Leticu: Golman Intera zabio za bod u 94. min.!

- Kad tako zabiješ, to se događa jednom u životu, da tvoj golman zabije u zadnjoj sekundi. Teško je to za opisati. Bio sam presretan kao i cijeli stožer i momčad na terenu. Poslije utakmice sam iskritizirao Žigu jer odlično igra nogom i između ostalog, radi toga je doveden. I onda njemu treba deset kola da zabije gol?! - našalio se Toplak na račun gola koji je zabio njegov golman u posljednjim sekundama utakmice.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Veliki je to bod za Zaprešićane koji su se tako bodovno izjednačili s Varaždinom koji još mora odigrati svoju utakmicu u 11. kolu i to na Poljudu protiv Hajduka.

- Dok osvojiš bod na takav način, naravno da moraš biti zadovoljan. No, trebali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Nudili su se, a mi to nismo iskoristili i u drugom poluvremenu su nam zabili dva tragikomična gola na isti način. Ali, vratilo nam se. Veliki je to bod u psihološkom smislu, da se vidi da možemo bez problema s Istrom o kojoj se pišu hvalospjevi, a dok nam se vrate Serderov, Mlinar i Ahmedi, bit ćemo još bolji - prokomentirao je Toplak utakmicu u Puli (2-2).

Inter iz Zaprešića i Varaždin sastali se u 4. kolu HT Prve lige

Sad im slijedi odmor zbog reprezentativne stanke, a onda ogled protiv Osijeka kod kuće, a zatim i kod spomenutog Varaždina na stadionu na kojem je Toplak već radio kao trener, ali i nastupao kao igrač u dresu Varteksa.

- Protiv Osijeka smo tamo u određenim trenutcima igrali jako dobro, a kod kuće možemo biti bolji. Naravno da bi bio zadovoljan s bodom, ali to moramo tražiti i nešto više. Nakon toga nam slijedi Varaždin koji će sigurno biti pod pritiskom takve utakmice i tu bi trebali iskoristiti naše iskustvo u odnosu na njih - kratko se osvrnuo trener Intera na nadolazeće izazove 'žutih'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica