Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlatna olimpijka o seksualnom manijaku: Dobio što je zaslužio

None Foto: PA/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 7

Mislim da je važno podržati gimnastičarke, kojima se ovo dogodilo, zauzeti se za ono u što vjerujete. Nadam se da sam ohrabrila ostale da učine isto i jednog dana ispričaju svoju priču, rekla je Biles

Bilo je jako teško, ali shvatila sam da, ako ja mogu reći svoju priču, to može ohrabriti ostale da kažu svoju, rekla je četverostruka olimpijska pobjednica i deseterostruka svjetska prvakinja u gimnastici, Simone Biles.

U siječnju je priveden bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije, Larry Nassar, kojega je čak 160 žena optužilo za seksualno nasilje. Osuđen je na 175 godina zatvora

Biles je pohvalila sutkinju Rosemarie Aquilinu, koju je Nassera poslala u zatvor, prenosi BBC:

- Sutkinja je bila sjajna, ponosna sam na nju. Veliko je to olakšanje, jer je on dobio što je i zaslužio. Dobio je godina u zatvora skoro kao što je djevojaka zlostavljao - rekla je sjajna olimpijka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

national gymnastics day

Objavu dijeli Simone Biles (@simonebiles)

Dugo se borila sama sa sobom, ali onda je ispričala svoju priču. U kolovozu je, nakon dvogodišnje pauze u karijeri, ponovno postala nacionalna prvakinja, a ovog mjeseca u Kataru sudjelovat će na Svjetskom prvenstvu:

- Mislim da je važno podržati gimnastičarke, kojima se ovo dogodilo, zauzeti se za ono u što vjerujete i reći 'Mislim da je to krivo'. Nadam se da sam ohrabrila ostale da učine isto i jednog dana ispričaju svoju priču. 

- Ljudi se ugledaju u mene: 'Ako vide da Simone može biti jaka, onda mogu i ja', takvu poruku želim odati - poručila je 21-godišnja Biles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mermaids on our off days☀️

Objavu dijeli Simone Biles (@simonebiles)

Komentari (1)
  • Kod nas bi bio uvaženi saborski zastupnik

    12. 10. 2018,   09:53