Obavijesti

Sport

Komentari 126

Zoran Vulić preuzeo je Hajduk: Pomoćnik mu postaje Carević!

Zoran Vulić preuzeo je Hajduk: Pomoćnik mu postaje Carević!
1

Prvi trening s momčadi imat će u ponedjeljak u 18 sati, prethodno će u 11 sati na Poljudu biti i službeno predstavljen. Prvi dvoboj trenera Zorana Vulića, nakon 2007. godine, očekuje u subotu 15. rujna protiv Rudeša

VIDEO

Zoran Vulić novi je trener Hajduka. Zajedno sa svojim stožerom Vulić se jutros sastao s predsjednikom Huljajem i definirao sve detalje ugovora te potpisao na dvije godine.

U njegovom stožeru radit će dugogodišnji pomoćnik Mladen Pralija, te novo ime u svijetu trenera, nekadašnji igrač Hajduka, Mario Carević.

Iz Kopićeva stručnog stožera ostat će Tihomir Bulat koji će i dalje voditi brigu o golmanima. Ostaje još definirati tko će voditi brigu o tjelesnoj pripremi Hajduka koja se u proteklih šest mjeseci pokazala kronično bolnom točkom

Zbog Kopićeva upornog inzistiranja da on brine o kondicijskoj pripremi sa svojim pomoćnicima Bašićem i Golemom, stožer su napustili Luigi Febbrari, Ivo Katušić i Jakov Previšić, a Hajduk je izgledao trkački nemoćno i nedovoljno pripremljeno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi trening s momčadi imat će u ponedjeljak u 18 sati, prethodno će u 11 sati na Poljudu biti i službeno predstavljen.

Prvi dvoboj trenera Zorana Vulića, nakon 2007. godine, očekuje u subotu 15. rujna kada hajdukovci na Poljudu u prvenstvenom ogledu dočekuju zagrebački Rudeš. 

Vulić je rođen 4. listopada 1961. godine u Splitu, a kao trener Hajduka je vodio u ukupno 156 službenih utakmica te je pritom ostvario 101 pobjedu, 26 neriješenih ishoda i 29 poraza. S Bijelima je osvojio naslov prvaka 2001. te Kup 2003. godine. Kao igrač je za Hajduk nastupio u 277 službenih susreta u kojima je zabio 37 golova.

Na mjesto trenera prvi je put stigao 1998. godine kada je momčad vodio u pet prvenstvenih kola. U sezoni 2000/01. vodio je Bijele do naslova prvaka. U trećem mandatu na klupi Bijelih (od 2002. do 2004. godine) osvojio je Hrvatski nogometni kup 2003. godine. Posljednji angažman kao strateg Hajduka imao je u sezoni 2006/07.

Prošlu sezonu radio je u grčkom klubu Apollon Smyrni, dok je prethodno vodio moldavski Šerif, kazahstanski Atirau, RNK Split, Istru 1961, Rijeku, ruski klub Luč Energija te U-19 reprezentaciju Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu