Obavijesti

Sport

Komentari 60

Zovi CR7 za trofej: On trpa, a rekordi padaju jedan za drugim

Zovi CR7 za trofej: On trpa, a rekordi padaju jedan za drugim
1

Ronaldo je s tri gola srušio Atletico i odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka. Portugalac se izjednačio s Messijem s osam hat-trickova, ali sam je na vrhu sa 124 gola. U nokaut fazi je zabio nevjerojatna 63 gola

VIDEO

Juventus nikad nije prošao u Europi kad je prvu utakmicu doma izgubio 2-0. Sve dok nije došao Cristiano Ronaldo. Potopio je čudesni Portugalac Atletico s tri gola i Juventus je s 3-0 prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih
CR: Zato me Juventus doveo! Cholo: On je jedan od najboljih

Bio je to Ronaldov 124. gol u Ligi prvaka, osmi hat-trick u ovom natjecanju i sad se izjednačio s Lionelom Messijem. Posebno je Ronaldo nabrijan na Atletico kojem je dosad zabio čak 25 golova! Više je zabio samo Sevilli (27).

U onoj prvoj utakmici u Madridu žestoko su ga udarali, navijači su ga vrijeđali svaki put kad bi primio loptu. Nisu mu zaboravili devet dugih godina tijekom kojih je zabijao njihovom klubu. Čak i kad je otišao u drugi klub nastavio je progoniti Atletico.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U pet navrata kad je Simeoneov Atletico ispadao iz Lige prvaka preko puta je bio Cristiano Ronaldo - 2014., 2015., 2016., 2017. i sad 2019. godine.

Omiljena Ronaldova mušterija je taj Atletico.

Kad je Real prodao Ronalda u Juventus prošloga ljeta za preko 100 milijuna eura, mnogi su to komentirali kao fantastičan potez madridskog kluba. Aha, malo sutra.

Juventus je u nekoliko mjeseci, samo od prodaje Ronaldovih dresova, vratio pola uloženog novca i sad je u četvrtfinalu Lige prvaka i juri po trofej koji čeka (pre)duge 23 godine, još od onog finala u Rimu u kojem je Stara dama izbacila Ajax na penale. 

A gdje je Real? Ispao je iz Lige prvaka, ispao je iz Kupa kralja, a u prvenstvu je treći i zaostaje 12 bodova za Barcelonom. Juventus s Ronaldom juriša po Ligu prvaka.

Nebeski Ronaldo je fenomen! I u 34. godini leti poput aviona...
Nebeski Ronaldo je fenomen! I u 34. godini leti poput aviona...

Možda je baš Portugalac bio taj faktor koji je nedostajao Staroj dami. Jer kad se utakmica lomi, dobro vam dođe čovjek koji je zabio 63 gola u nokaut fazi Lige prvaka, više nego 2. i 3. na toj listi zajedno (Messi 40, Müller 21).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića