Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zrinjski protutnjao Skopljem, Široki još ima šansu prolaska

Zrinjski protutnjao Skopljem, Široki još ima šansu prolaska
17

U prvom pretkolu Europske nogometne lige Zrinjski Mostar slavio je u Skoplju protiv Akademije Pandev, dok je Široki Brijeg na domaćem terenu izgubio od kazahstanskih gostiju...

VIDEO

Zrinjski Mostar jednom je nogom u drugom pretkolu Europske lige nakon što su pobijedili Akademiju Pandev 3-0. 

Utakmicu u Skoplju "plemići" su otvorili napadački. Već u drugoj minuti Staniša Mandić izlazi pred golmana Akademije, ali ne uspijeva zabiti gol. No, već deset minuta kasnije na semaforu se promijenio rezultat. Kadušić je uputio odličan centaršut, a najviši u kaznenom prostoru bio je Irfan Hadžić koji glavom postiže gol za 1-0.

Nakon prvoga gola, Zrinjski je čekao šansu iz kontre. Dočekali su je u 28. minuti kada je Mandić ponovno istrčao sam ispred Čubarkovića, ali je ovaj puta bio precizan i podigao prednost na 2:0 za miran odlazak na pauzu. Već u desetoj minuti drugog poluvremena, Mostarci dolaze do 3:0 golom Miljana Govedarice.

Uzvrat se igra za sedam dana igra u Mostaru s početkom u 19 sati.

Široki Brijeg nije bio toliko uspješan kao Mostarci. Gosti iz Kazahstana bili su bolji te su na kraju slavili rezultatom 2-1 na stadionu Pecara. Kairat Almaty je u vodstvo stigao u 29. minuti nakon sjajnog kontranapada golom  Eseola koji je rutinski riješio situaciju jedan na jedan s golmanom.

Ipak, Široki nakon samo pet minuta sustiže vodstvo gostiju golom Enina koji je s 20-ak metara pogodio dalje rašlje protivničkog gola. No u 58. minuti Eseola zabija drugi gol u susretu i tako Kairatu vraća minimalnu prednost rezultatom 2-1 koji se nije mijenjao do kraja susreta. 

Široki ima šansu popraviti situaciju na uzvratu u gostima za tjedan dana u 16:30 sati i tako si osigurati drugo pretkolo.

Jedno od najvećih iznenađenja večeras odigranih susreta dogodilo se u Banja Luci.  Radnik iz Bijeljine je na Gradskom stadionu pobijedio Spartak iz Trnave. Momčad Mladena Žižovića trijumfirala je golovima Nedima Mekića i Velibora Đurića za konačnih 2-0. Ako sačuvaju prednost, "radnike" u drugom pretkolu čeka Lokomotiva iz Plovdiva.

Zanimljivo je to da Radnik nije trebao niti igrati u Europi, no dobili su šansu nakon što je suspendiran Olimpik iz Sarajeva. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom