Obavijesti

Sport

Komentari 26

Zrinjski u 87. minuti gubio 3-0 i u tri minute spasio prvenstvo

Zrinjski u 87. minuti gubio 3-0 i u tri minute spasio prvenstvo

Kakva utakmica Zrinskog i Željezničara u prvoj ligi BiH! Željezničar je imao 3-0 i sigurna tri boda u džepu, ali onda se u igračima Zrinjskog probudio duh Barcelone i čudesno su se vratili

VIDEO

Hrvatski športski klub Zrinjski i Željezničar su nakon prave drame u Mostaru u prvoj ligi BiH remizirali 3-3. Igrači Željezničara imali su 3-0 do 87. minute i sigurna tri boda u džepu, ali onda se u Zrinjskom probudio duh Barcelone.

Plavi su poveli već u osmoj minuti kada je Zakarićevu povratnu loptu u vlastitu mrežu preusmjerio Barišić . Domaćini su mogli do izjednačenja doći u 14. minuti, no Bilbija nije uspio zabiti iz relativno teške situacije ispred gola Željezničara.

Čudo u tri minute

U 27. minuti Željo je povećao svoje vodstvo, ali do gola su došli nakon greške pomoćnog suca koji dosudio očigledno zaleđe. Strijelac u nastavku akcije bio je Vranješ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Do najbolje prilike u prvom poluvremenu Zrinjski je došao u 45. minuti kada je udaracFilipovića zaustavila greda. Igrači Željezničari su bili odlično postavljeni te plemići nisu uspjeli doći do pravih prilika.

Iako se činilo da je Zakarić u 87. minuti riješio pitanje pobjednika, Zrinjski je pravim sportskim čudom došao do izjednačenja. Prvo je Jović u 88. minuti zabio za 3:1, Aćimović je pogodio u 91. minuti, a Pezer minutu kasnije za 3-3.

Dečki, hoćemo vaterpolo?

Nakon što je Široki Brijeg u prošlom kolu na Pecari pobijedio Sarajevo, momčad Gorana Sablića remizirala je bez pogodaka na gostovanju kod Krupe. Utakmica je odigrana u katastrofalnim uvjetima jer je teren gotovo u cijelosti bio pod vodom.

[UŽIVO] FK KRUPA - NK Široki Brijeg 0:0 46' | Ovako je izgledao travnjak u Krupi na Vrbasu nakon prvog poluvremena. Na istome je prije nekoliko trenutaka počelo drugo poluvrijeme.

Posted by NK Široki Brijeg on 17. ožujka 2018

Odigrane su i dvije utakmice u Ligi za opstanak, Sloboda je golovima Smajića, Belića i Husića s 3:0 pobijedila Vitez, dok je Mladost u završnici utakmice slomila Borac i pobijedila s 2:0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener