Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zubac i Hezonja opet solidni, George i Harden fantastični...

Zubac i Hezonja opet solidni, George i Harden fantastični...
1

Nestvarno je George trpao protivnike, Hunter, Bembry i Reddish mogli bi ga sanjati, a Hardenovih 49 poena gotovo pa postaje svakodnevica. Malo mu fali do 40 poena u prosjeku

VIDEO

Los Angeles Clippersi razbili su Atlanta Hawkse 150-101. Zvijezda je bio Paul George koji je u drugoj utakmici nakon povratka od ozljede zabio 37 poena u tek dvadeset minuta! Nestvarno je George trpao protivnike, Hunter, Bembry i Reddish mogli bi ga sanjati...

No nije George jedini briljirao. Odlično je odigrala cijela momčad, efikasan je bio i Ivica Zubac koji je u 17 minuta igre zabio sedam poena, uhvatio devet skokova, podijelio četiri asistencije i imao čak četiri blokade! Jerome Robinson zabio je 21 poen, a Lou Williams 25.

NBA: Atlanta Hawks at Los Angeles Clippers

Kod Atlante je najviše zabio Trae Young (20 poena), no s obzirom na to da je šutirao 4 od 16, moglo bi se svejedno reći da je imao večer za zaborav.

Spursi tonu

San Antonio Spursi izgubili su od Portlanda na svom terenu 121-116. Potopio ih je CJ McCollum s 32 poena, a fantastičan je bio i Hassan Whiteside s 21 poenom i 12 skokova. Damian Lillard zabio je 22 poena, a Mario Hezonja bio je neloš. Zabio je osam poena u 16 minuta igre.

U momčadi Gregga Popovicha najviše je zabio LaMarcus Aldridge. Svojoj bivšoj momčadi dao je 30 poena uz 13 skokova, no to nije bilo dovoljno. Obje momčadi sad su na omjeru 5-8.

Iiiii.... Opet Harden

Harden je zabio 49 poena. To već postaje svakodnevica. Šutirala je prva brada lige tek 16/41, no realno, koga briga?! Ne može svatko ni tako zabiti 49 poena... Sad je na skromnom prosjeku od 38,7 poena po utakmici, a tome dodaje i gotovo osam asistencija u prosjeku. Nevjerojatne brojke! 

NBA: Houston Rockets at Minnesota Timberwolves

Uz to, Rocketsi su na omjeru 10-3, a posljednja žrtva bili su Timberwolvesi koji su poraženi 125-105. 

Karl-Anthony Towns trudi se, no njegovih 27 poena i 15 skokova nije bilo ni blizu dovoljno.

Nezaustavljivi Luka

Mavericksi su svladali Toronto Raptorse 110-102 i stigli na omjer 7-5. Očekivano, najbolji je opet bio Luka Dončić! Nestvarni Slovenac zabio je 26 poena, dodao 15 skokova uz sedam asistencija i nastavio sa svojom fantastičnom sezonom. Dobar je bio i Kristaps Porzingis s 20 poena i 15 skokova. 

NBA: Toronto Raptors at Dallas Mavericks

Kod Raptorsa je Pascal Siakam podbacio, no zato su briljirali Norman Powell i Fred VanVleet. Powell je zabio 26 poena, a potonji 24.

Miami je svladao Pelicanse 109-94. Najviše je zabio rookie Kendrick Nunn (22 poena), a odlično je odigrao i Bam Adebayo s 18 poena i 14 skokova. Jimmy Butler gotovo je uhvatio triple-double (16 poena, osam skokova i 13 asistencija), a Duncan Robinson zabio je 15 poena. Kod Pelicansa je najbolji bio Nickeil Alexander-Walker s 27 poena.

Charlotte je svladala Knickse 103-102, a ponovno je briljirao Devonte' Graham s 29 poena. Kod Knicksa je vukao RJ Barrett s 22 poena, no solidnom partijom pratio ga je samo Mitchell Robinson sa 17 poena i 12 skokova.

Milwaukee je bio bolji od Pacersa 102-83. Najbolji je, naravno, bio Giannis Antetokounmpo s 26 poena, 13 skokova i šest asistencija. Kod Pacersa su najbolji bili Myles Turner sa 16 poena, 11 skokova i četiri blokade te Domantas Sabonis s 11 poena i 14 skokova koji je, međutim, očajno pucao... Šutirao je tek 1/10 za dva poena...

Netsi su bili bolji od Bullsa 117-111, a najbolji strijelac bio je Spencer Dinwiddie s 24 poena. Joe Harris zabio je 22, a solidnu ulogu imao je i Džanan Musa usprkos lošoj šuterskoj večeri. Zabio je pet poena sa sedam skokova i pet asistencija. Kod poraženih najbolji je bio Zach LaVine s 36 poena, a dobru je utakmicu odigrao i Wendell Carter Junior s 18 poena i 14 skokova. 

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe