Obavijesti

Sport

Komentari 21

Zubac sjajan u pobjedi, Žižić je s Clevelandom pao kod Miamija

Zubac sjajan u pobjedi, Žižić je s Clevelandom pao kod Miamija
1

LA Clippersi su pobijedili Oklahomu 118-110, a Ivica Zubac je bio treći strijelac svoje momčadi s 14 poena. Imao je sedam skokova, dvije blokade, jednu asistenciju i osvojenu loptu

VIDEO

Ivica Zubac odigrao je odlično u pobjedi LA Clippersa protiv Oklahome 118-110, bila je to jedna od kvalitetnijih partija našeg centra otkako je u NBA ligi. U četvrtoj uzastopnoj pobjedi svoje momčadi sa 14 je poena bio treći strijelac, a u 23 minute igre je imao i sedam skokova, dvije blokade, jednu asistenciju i osvojenu loptu te dvije izgubljene lopte. Do pobjede su Clippere vodili Lou Williams s 40 i Danilo Galinari s 34  poena.

Miami je stigao do četvrte uzastopne pobjede, sa 126-110 su dobili Cleveland. Ante Žižić je ostao bez mjesta u petorci zbog Larryja Nancea Jr. koji za 17 minuta igre nije imao niti jedan šut prema košu! Žižić je priliku dočekao s klupe, a onda u 15 minuta igre zabio šest poena, imao šest skokova, po jednu asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu.

James Harden je odigrao još jednu maestralnu partiju i s 31 poenom je ušao u ugledno društvo koje je u prvih 61 utakmica u sezoni prešišao brojku od 2,200 poena. Prije njega je to napravio Michael Jordan u sezoni 1986./87., a čak četiri puta je to polazilo za rukom Wiltu Chamberlainu. Predvođen Hardenom, Houston je nastavio svoj impresivan pobjednički niz, a 7. po redu pobjedu zaradili su protiv Philadelphije koja je pala sa 107-91. Philadelphia je ponovno igrala bez Joela Embiida, a najbolji u njihovim redovima je bio Tobias Harris s 22 poena i devet skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U dvoboju dvije najbolje momčadi zapada Golden State Warriorsi su dobili Denver 122-105. Klay Thompson se vratio u sastav Warriorsa i odmah je izdominirao sa 39 poena, a zabio je čak devet trica. Kevin Durant dodao je 26 poena, a Steph Curry 17.

I Detroit ima četiri nanizane pobjede, a posljednju su ostvarili kod Chicaga 112 - 104 nakon užasno odigranog prvog poluvremena. Posljednje dvije četvrtine ponudile su potpuno drugačiju utakmicu. Posljednju četvrtinu Detroit je dobio s 43-24, a Blake Griffin je 14 od svojih 27 poena dao u završnih dvanaest minuta dvoboja.

Luka Dončić je postigao 24 poena u novom porazu Dallasa. Orlando je bio bolji s 111-106, a Dallasu je to bio deveti poraz u zadnjih deset utakmica. Memphis je dobio Utah sa 114-104, Washington Charlotte 112-111. Toronto je bio uvjerljiv kod New Orleansa (127-104), a predvodio ih je Leonard sa 31 košem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener