Obavijesti

Sport

Komentari 8

Zubac i dalje solidan, a Greek Freak i Harden opet dominiraju

Zubac i dalje solidan, a Greek Freak i Harden opet dominiraju
1

James Harden zabio je 41 poen te bio blizu triple-double učinka s 11 asistencija i devet skokova. Nadodao je i šest ukradenih lopti, a Giannis je imao 33 poena i čak 16 skokova...

VIDEO

NBA regularna sezona sve je bliža kraju, nekim momčadima ostalo je tek desetak utakmica regularnog dijela, a sinoć su ponovno dominirala dva MVP kandidata - James Harden i Giannis Antetokounmpo.

MVP kampanja se nastavlja

U pobjedi nad Phoenixom 108-102 James Harden zabio je 41 poen te bio blizu triple-double učinka s 11 asistencija i devet skokova. A odličan je bio u još dvije statističke kategorije - blokadama i ukradenim loptama! Pa imao je čak šest ukradenih, a nadodao je tri blokade tomu. Dvoznamenkasti su bili još Danuel House (18 poena), Eric Gordon (19 poena) te Clint Capela (14 poena, 11 skokova).

Na suprotnoj strani najbolji je, kao i inače, bio Devin Booker s 29 poena, pet skokova i sedam asistencija, a u startnoj petorci našao se i naš Dragan Bender koji je u 20 minuta zabio četiri poena sa šest skokova, dvije ukradene lopte i dvije asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milwaukee Bucksi su u gostima 'skinuli' Miami Heat 113-98, a predvodnik je očekivano bio Giannis. Greek Freak zabio je 33 poena, uhvatio 16 skokova pa još na to nadodao devet asistencija. Šutirao je efektivnih 12/19, stavio i jednu tricu, a imao je dvije ukradene i tri blokade. Pa nezaustavljiv je! Odličan je bio i Khris Middleton s 21 poenom, osam asistencija i pet skokova, a kod domaćina je najbolji bio Justise Winslow s 20 poena.

Slobodan pad Lakersa

Lakersi nastavljaju gubiti utakmice, playoff je skoro pa i matematički pobjegao, a sinoć su odmorili LeBrona Jamesa čime su pokazali da se više za doigravanje niti ne namjeravaju boriti. Izgubili su od Pistonsa 111-97, najbolji je kod poraženih bio JaVale McGee s 20 poena i 13 skokova, dok su za pobjedu najviše povukli Langston Galloway s 23 poena i Andre Drummond s 19 poena i 23 skokova. Odličan je bio i Reggie Jackson s 20 poena, pet skokova i pet asistencija. 

Spursi su svladali Knickse 109-83, a Mario Hezonja nije ni ušao u igru.

Zubac i njegovi Clippersi su dočekali Bullse te ih svladali 128-121 za svoju 40. ovosezonsku pobjedu. Hrvatski centar odigrao je solidno s devet poena i sedam skokova, a najviše je povukao upravo njegov konkurent na poziciji centra - Montrezl Harrell s 26 poena. Goste je u igri držao Zach LaVine s 31 poenom, a odličan je bio i Robin Lopez s 22 poena i osam skokova, no to ipak nije bilo dovoljno.

Svi rezultati:

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers 111-97
Philadelphia 76ers - Sacramento Kings 123-114
Washington Wizards - Charlotte Hornets 110-116
Miami Heat - Milwaukee Bucks 98-113
Houston Rockets - Phoenix Suns 108-102
New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers 110-122
San Antonio Spurs - New York Knicks 109-83
LA Clippers - Chicago Bulls 128-121

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića