Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zula dobio otkaz jer mu je gazda kluba - "prolupao"

None Foto: S. Midžor

Poraz u Krasnojarsku me psihički dotukao i zato sam odlučio otići na liječenje u Njemačku, piše na internetsoj stranici kluba predsjednik Donjecka

Od odlaska iz Belgije Dražen Anzulović nije imao posao, sve dok nije stigla ozbiljna ponuda iz Donjecka. Barem se činilo da je bila takva. Jer samo koji dan nakon Nove godine Zula je dobio otkaz, i to s objašnjenjem da je - gazda poludio.
- Nisam psihički mogao izdržati onaj poraz u Krasnojarsku i zato sam odlučio otići na liječenje u Njemačku - objavio je Sergej Djadečak na službenim internetskim stranicama kluba.
- Nisam uspio pronaći čovjeka koji bi se financijski pobrinuo za klub dok sam ja na liječenju i zato su od 14. siječnja svi igrači i treneri slobodni - stoji u nastavku predsjednikova internetskog obraćanja.
Uz Anzulovića, novi posao morat će potražiti i njegov pomoćnik Zoran Kalpić, a uz sve to, još su mu i ostali dužni.
- Ispričavam se treneru Anzuloviću što nisam ispunio sve obveze koje sam po ugovoru bio dužan ispuniti - završio je svoje priopćenje Djadečak.

Komentari (5)
  • Zula aj u široki!!!

    14. 1. 2010,   10:50
  • Hahahahhaaa!! Ma moš\' mislit šta je prolupao, vidio gazda da će mu ovi prolupat lovu pa via švabija dok još ima za potrošit!!!

    14. 1. 2010,   12:52
  • ...balkansko ludilo,prijelazna bolest!!

    14. 1. 2010,   13:21