Obavijesti

Sport

Komentari 6

Žuta minuta: Del Potru pukao film pa bacio tenisice u publiku

Žuta minuta: Del Potru pukao film pa bacio tenisice u publiku
5

Argentinski tenisač Juan Martin del Potro potpuno je izgubio kontrolu u srijedu nakon izgubljenog seta protiv Rochusa. U naletu bijesa bacio je tenisice na tribine

VIDEO

Trganje reketa bio je zaštitni znak Gorana Ivaniševića, John McEnroe se svađao sa sucima, a argentinski tenisač Juan Martin del Potro svoje izljeve bijesa podigao je na višu razinu.

U susretu drugog kola Wimbledona protiv Oliviera Rochusa potpuno je izgubio kontrolu kad je izgubio tie-break prvog seta u srijedu. Bijesni Argentinac skinuo je tenisice i zamahnuo ih na tribine! Tradicionalno konzervativna publika na najstarijem je Grand Slamu na svijetu na ovaj potez reagirala s čuđenjem, a zatim je Del Potra počastila pljeskom. Nakon izgubljenog prvog seta, susret je odgođen zbog kiše što je dobro došlo Del Potru koji je u nastavljenom meču u četvrtak slavio 6-7(7), 6-1, 6-0, 6-4 protiv Belgijanca.

Soderling preokrenuo 0-2, Đoković lako u treće kolo

Prije novog kišnog prekida četvrtog dana natjecanja u Wimbledonu, odigrano je još nekoliko zanimljivih mečeva. U tu rubriku posebice spada onaj između švedskog tenisača Robina Söderlinga i Australca Lleytona Hewitta...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na kraju je slavio Söderling, peti nositelj, sa 6-7(5), 3-6, 7-5, 6-4, 6-4, uspješno preokrenuvši 0-2 u setovima protiv pobjednika All England Cluba iz 2002. godine.

Bio je to njihov peti međusobni meč i druga pobjeda Söderlinga koji je najdalje u Wimbledonu dogurao prošle godine, kada je zaustavljen u četvrtfinalu.

Drugi najbolji tenisač svijeta Novak Đoković s lakoćom se plasirao u 3. kolo Wimbledona pobjedom 6-3, 6-4, 6-2 nad Južnoafrikancem Kevinom Andersonom...

Za Đokovića je to treća ovosezonska pobjeda nad 36. igračem svijeta nakon Miamija i Madrida, kao i treća ukupno u četvrtom međusobnom meču. U cijelom meču srpski je tenisač izgubio svoj početni udarac tek jednom, dok je on s druge strana čak pet puta našao načina kako breaknuti Andersona.

Đoković je ovako započeo novi pobjednički niz nakon što je Roger Federer u polufinalu Roland Garrosa stao na kraj njegovoj seriji od 43 vezana trijumfa.

U All England Clubu je u dva navrata dolazio do polufinala, 2007. i 2010. godine, a ove godine može preuzeti broj jedan na ATP ljestvici dogura li do finala. Sljedeći protivnik bit će mu pobjednik dvoboja između Marcosa Baghdatisa i Andreasa Seppija.

Pored ovog meča, od današnjeg programa dosad su dovršena još dva susreta u konkurenciji tenisača. Slovak Karol Beck pobijedio je 26. nositelja Španjolca Guillera Garciu-Lopeza 7-6(5), 6-4, 3-6, 6-4, dok je Belgijac Xavier Malisse trijumfirao nad 20. nositeljem Nijemcem Florianom Mayerom 1-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Wimbledon, tenisači, 2. kolo:

Söderling (5) – Hewitt 6-7(5), 3-6, 7-5, 6-4, 6-4

Đoković (2) – Anderson 6-3, 6-4, 6-2

Del Potro (24) – O. Rochus 6-7(7), 6-1, 6-0, 6-4

Beck – Garcia-Lopez (26) 7-6(5), 6-4, 3-6, 6-4

Nalbandian (28) – Haider-Maurer 6-3, 3-6, 6-4, 6-4

F. Gonzalez – De Voest 6-4, 6-4, 6-4

Malisse – F. Mayer (20) 1-6, 6-3, 6-2, 6-2

Lu – Troicki (13) 7-6(5), 6-4, 6-4

Llodra (19) – Mello 6-2, 4-6, 6-2, 6-3

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet