Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žuti: Bol je bila strašna, sve mi se nakupilo - stres, hrana, piće

None Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Znalo me je zaboljeti i prije, ali nikada toliko jako da bih se zapitao ili da bih obraćao pažnju. Ovog je puta bilo neizdrživo, odmah su me prevezli u bolnicu. Da nisu brzo reagirali, dobio bih sepsu, opisuje Žuti

Sišao sam u hodnik i osjetio strašnu bol u donjem dijelu želudca, opisao je Robert Prosinečki trenutak u kojemu je shvatio da nešto nije u redu. Ubrzo je završio na operacijskom stolu i krenula je njegova višemjesečna borba sa zdravstvenim problemima.

- Znalo me je zaboljeti i prije, ali nikada toliko jako da bih se zapitao ili da bih obraćao pažnju. Ovog je puta bilo neizdrživo, odmah su me prevezli u bolnicu na ultrazvuk - rekao je Žuti u intervjuu za SportSport.ba.

Izbornik Bosne i Hercegovine je hospitaliziran krajem studenog, prva operacija je trajala četiri sata. Prebačen je na intenzivnu njegu, trebao je biti pušten kući, ali onda se sve ponovno zakompliciralo. Rana je sporo zarastala i 1. prosinca je ponovno išao pod nož. Na kućnom je liječenju od 14. prosinca.

Prva operacija nije bila rutinska, moglo je doći do sepse

- Morao sam ostati, hitno ići pod nož. Puklo mi je debelo crijevo, valjda se sve nakupilo, prehrana, gazirano, stres. Sreća je što se odmah reagiralo jer je moglo doći do sepse. Profesor Šabanović je perfektno obavio operaciju, nije to uopće bilo rutinsko - rekao je Prosinečki.

Uskoro ga čeka i treći zahtjev, ali ovoga puta će operacija biti samo rutinska. 

- Ići ću na taj zahvat, ali to je sve stvarno rutinski. Vidjet ću hoće li to biti u Sarajevu ili Zagrebu - rekao nam je Prosinečki u posljednjem razgovoru.

ZDRAVLJE JE DOBRO! Prosinečki: Čemu drama? Da, čeka me operacija, ali rutinska 'IZGON' IZ REPREZENTACIJE Prosinečki je izbacio Vranješa zbog tetovaže četničkog vođe

Vranješ neće biti pozivan zbog skandala

Osvrnuo se još jednom i na izbacivanje Ognjena Vranješa iz reprezentacije. Nogometaš je posljednjih mjeseci punio medijske stupce zbog seks afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a prije toga je skandalozno na ruku tetovirao četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata Momčila Dujića.

- Prvo, Vranješ je na svakom okupljanju i na utakmicama davao maksimum, možda i više od toga jer je takav po karakteru. Na njegovu igru nisam imao nikakve zamjerke i njegovo nepozivanje nema veze s njegovim igrama - rekao je Žuti pa pojasnio:

- Drugo, Ognjen Vranješ nema klub i treće, sam sebe je izbacio iz reprezentacije svojim ponašanjem izvan terena. Od te sporne tetovaže, prepucavanja sa navijačima do afere sa Jelenom Karleušom o kojoj vi znate više nego ja. Njegove igračke kvalitete nisu sporne, neće biti pozivan zbog svih ovih drugih stvari.

Komentari (12)
  • Hahahahahaha, nakupilo se gazirano!!!!! Sretno ti bilo R. Prosinecki!

    20. 2. 2019,   14:44
  • Čuj ovo puklo mu debelo crijevo e da mu je to puklo nosio bi vrečicu tj. kutiju cijelog života . Imao je mikelijev diverticul koji se nalazi na tankom crijevu blizu debelog crijeva i vjerojatno su mu morali odstraniti oko 10 cm tankog crijeva. Da boli ko vrag nažalost to je istina i da je mogao umrijeti mogao je jer je imao melenu ( krvavu stolicu ) i ako se nereagira na vrijeme dobiš sepsu ili iskrvariš .

    20. 2. 2019,   15:12
  • Zaslužio nogu 100posto, čestitam robi❌

    20. 2. 2019,   14:35