Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žuti krenuli bez stranaca, Hrvoje Perić ipak ostaje?

None Foto: Miranda Čikotić

Košarkaši s Gripa krenuli su u pripreme za novu sezonu, a treneru Subotiću javio se i Hrvoje Perić, koji je dugo ultimativno zahtjevao odlazak

Košarkaši Split Croatia osiguranja započeli su u ponedjeljak pripreme za predstojeću sezonu, a na prvu prozivku odazvalo se 14 igrača, među kojima i Hrvoje Perić. U narednih nekoliko dana on neće trenirati s ostatkom momčadi nego će u razgovorima sa klubom pokušati definirati svoj status i odlučiti odlazi li ili ostje u Splitu.
Uz Perića, od igrača iz prošle sezone na Gripama su trenirali i Stipanović, Sobin, Batina, M. Delaš, Klarica i Bilobrk, te prinove Siniša Štemberger i Nino Vlaić, koji je  potpisao trogodišnji ugovor. Pojavila su se i četvorica mladih, Stipe Režić, Ivica Radić, Aljoša Šarac, koji je stigao na probu iz Osijeka, te Puljanin Mrino Bursić. Riječ je o momku s hrvatsko-slovenskim državljanstvom, koji je lani igrao u Grčkoj.
Na prvom je treningu bio i nekadašnji igrač Splita Joško Poljak, koji bi, ukoliko potvrdi nekadašnju vrijednost, mogao u idućoj sezoni ponovno zaigrati u dresu matičnog kluba.
Na prozivci nije bilo stranaca. Eddie Shannon bi u Split trebao stići 13. kolovoza, Antonio Grant 20. kolovoza, a Francuz Stephan Brun sredinom rujna, nakon što mu to dopuste obaveze prema francuskoj reprezentaciji, koja igra kvalifikacije za EP.
Žuti će do 16. kolovoza, kada putuju na visinske pripreme na Roglu, dva puta dnevno trenirati na Gripama.

Komentiraj, znaš da želiš!