Obavijesti

Sport

Komentari 7

Žuti: Kvržić je bio odličan! Bio je motor na naše obje strane...

Žuti: Kvržić je bio odličan! Bio je motor na naše obje strane...
1

Momci su odradili veliki posao. Znači da ima kvalitete i mislim da smo zasluženo pobijedili. Izgledali smo jako dobro u svim aspektima. Radili smo dobro, trčali smo, rekao je izbornik BiH Robert Prosinečki...

VIDEO

Bio je konstantna napast za Fince svih 90 minuta, imao je bezbroj ubačaja i jednu asistenciju. Riječki kapetan Zoran Kvržić odigrao je jednu od najboljih utakmica u životu u pobjedi BiH protiv Finske 4-1. Dok su Rijeka i Zrinjski igrali prijateljsku utakmicu na Kantridi, on se igrao nogometa na Bilinom polju.

Pokretanje videa...

00:33

Kvržiću je ovo bio tek četvrti nastup za reprezentaciju, a igrao je kao pravi vođa ove reprezentacije. Prolazio je Fince na desnoj strani kako god je htio i pokazao da izbornik Robert Prosinečki može definitivno računati na njega u budućnosti. Ovo mu je bio prvi nastup za BiH nakon 2016. godine.

Zenica: BiH protiv Finske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo

Izbornik BiH bio je očaran igrom svog desnog beka i hvalio ga je na sva usta.

Hajro opet trpa! Ušao u igru pa je zabio prvi gol ove sezone...
Hajro opet trpa! Ušao u igru pa je zabio prvi gol ove sezone...

- Kvržić je pretvoren u beka i s njime smo dobili veliku sigurnost. Motor je bio na obje strane, imali smo dosta prilika po toj strani zahvaljujući njemu. Odigrao je odličnu utakmicu. Drago mi je što se Hodžić vratio nakon dugo vremena. Super je ovo bilo - raspoložen je bio žuti koji je prije samo mjesec dana podnio ostavku, ali Savez je odbio to prihvatiti.

Zmajevi su danas igrali bez Džeke, ali ostali igrači su ga fantastično pokrili. Kvržić je godinama igrao na desnom krilu, ali je u Rijeci, zbog problema s ozljedama, prekomandiran na desnog beka gdje igra kao preporođen. U 31. godini igra nogomet karijere i zaista je u najzrelijim nogometnim godinama, a to je prepoznao i Prosinečki.

- Momci su odradili veliki posao. Znači da ima kvalitete i mislim da smo zasluženo pobijedili. Izgledali smo jako dobro u svim aspektima. Radili smo dobro, trčali smo. Kad želiš, to i dođe. Odigrali smo odličnu utakmicu, sad se idemo odmoriti prije Grčke u utorak - kaže Prosinečki.

Zenica: BiH protiv Finske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo

Bosanskohercegovačka reprezentacija je sada na trećem mjestu s 10 bodova te imaju dva manje od druge Finske. No to se može promijeniti već u utorak kada Robijevi igrači igraju protiv Grčke u Ateni.

- Grci su uvijek nama nezgodni. Tu su nas mogli pobijediti. Koliko god se priča da neće igrati najbolji, oni će učiniti sve kako bi nas pobijedili. Imali su dosta kikseva, neće biti nimalo lako - zaključio je legendarni žuti..

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...